NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

2001.01.23. 01:18

Agyhártyagyulladások Vasban

/ közélet /
Bármennyire is hihetetlen, az ÁNTSZ szakemberei szerint nincs közvetlen összefüggés a két vasi agyhártyagyulladásos megbetegedés között. Bár egyaránt a meningococcus B kórokozója támadta meg az ötéves ikervári óvodás és a sitkei tinédzser szervezetét.

2001.01.20. 03:48

A gyász napja

/ közélet /
Ilyen nem volt, ilyen nem lesz, ilyen talán nincs is. Felvirradt Csepel, az összes nagy show-ra váró nagy napja. Eltemették Jimmyt. A dolog olyan volt, mint maga az énekes: felettébb ellentmondásos. Ja, és a tömegben ellopták a telefonomat is.

2001.01.19. 01:25

Az Internetről jutott be a képviselő a vetélkedőbe

/ közélet /
Reggel nyolckor lépett be a stúdióba, és negyedháromkor jött ki a Legyen ön is milliomos! című vetélkedő felvételéről Feiszt György levéltáros, szombathelyi szabaddemokrata képviselő.

2001.01.18. 02:21

Öltözői "szarkák" rendőrkézen

/ közélet /
Az elmúlt év októberétől kezdődően megszaporodtak a Szombathelyi Rendőrkapitányságon bejelentett, különböző sportlétesítmények öltözőiben elkövetett kisebb-nagyobb lopások.

2001.01.17. 01:21

Cseresznye, koka és buli

/ közélet /
A magyar nép immár két évezrede a legteljesebb sötétségben és förtelmes tudatlanságban éldegél. De semmi gáz, felragyogott a nemzet napja: maga doktor Torgyán.

2001.01.16. 03:39

Szenátorok a rács mögött

/ közélet /
A májgombóc leves ugyanúgy gőzölgött, mint máskor, a rizzsel körített rántotthús is könnyen lecsúszott a torkokon, és a saláta is igazán finom volt...Pedig a vasárnapi ebédnek is beillő étkeket ezúttal egy rab rittyentette össze, és az ebédlő ablakát is vastag rács védte...

2001.01.15. 02:14

Bál - egymás közt

/ közélet /
A tömeges kirajzás a városi (farsanginak nem nevezhető) bálon az idén elmaradt. A farsang szellemeivel azonosulni kívánó szombathelyiek (ha kerestek) másutt találtak (vagy találnak) megtisztulást.

2001.01.15. 01:51

Kell-e nekünk repülőtér?

/ közélet /
Akár sikersztori is lehetne a történet, melynek végének a szombathelyi önkormányzat az elsők között szerezte meg a helyi repülőteret. Ám nagy kérdés, hogy a honvédségtől az ÁPV Rt.-én keresztül megvett területtel mit kezd a helyhatóság?

2001.01.14. 01:22

Utazni jó

/ közélet /
A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) elkészítette jelentését az állami vezetők 1999-es utazásairól. Jelen állás szerint úgy fest, hogy a magyar vezetőnek alanyi jogon jár a segge alá egy német márkájú verda, európai fizetés, kégli valamint az utazás joga. (A kék lámpa is ott virított a csomagban, azt azóta kiemelték, de nyilván lesz helyette más, az első éjszaka, a tized, szabad legeltetés, kocsmáztatás vagy valami.)

2001.01.12. 02:36

Egy nagy lobbista emlékére

/ közélet /
Ma délután temették dr. Gonda Györgyöt. Nevéhez, akárcsak Aczél Györgyéhez, egy korszak fűződött, de Vas megyében. Azzal a különbséggel, hogy megítélése sokkal egyértelműbb, mint az egykori kultúrpápáé.

2001.01.11. 06:30

Biciklitolvajokat fogtak Szombathelyen

/ közélet /
A Szombathelyi Rendőrkapitányság nyomozói egy 7 hónapos lopássorozat végére tettek pontot tavaly év végén. Márciustól kezdődően Szombathelyen a vasútállomás, az Ady tér, az MMIK és a kórház környékén elszaporodtak a kerékpárlopások. Szinte kivétel nélkül lezárt MTB kerékpárok estek áldozatul a tolvajoknak.

2001.01.11. 02:12

Új mobil-vész!

/ közélet /
Szülok, mobiltulajdonosok figyelem! Új veszély leselkedik a pénztárcákra egy agyafúrt ötlet miatt. Már "katalógusból", vezetékes telefonról is lehet csengohangot és logo-t küldeni mobilra. A bibi csupán a 180 Ft+ÁFA percenként...

2001.01.10. 05:42

Síugrósánc a belvárosban

/ közélet /
Különös építmény nőtt ki a szombathelyi Belsikátorban, közvetlenül az épülő levéltár szomszédságában. A népnyelv a síugrósánc, valamint a betonszarkofág elnevezéssel illeti. Mi utánajártunk, mi lesz a valójában mélygarázs bejárat céljára szolgáló monstrummal.

2001.01.10. 01:16

Elfogták a video rablókat

/ közélet /
A Szombathelyi Rendőrkapitányságon január 7-én 20 óra után néhány perccel tett feljelentést egy helybeli férfi, hogy ismeretlen személyek Szombathelyen a Szent László király utca 21-es számú lakóház előtt megverték, s a nála lévő videomagnóját megkísérelték ellopni.

2001.01.08. 03:50

Hajrá hivatal!

/ közélet /
A Hét összeengedte Grespik Lászlót és Havas Henriket, nyilván valaki azt gondolta, a közszolgának is jár egy kis heti hetes.

2001.01.07. 02:35

Mayer Ferenc az év vasi embere

/ közélet /
Legalábbis hivatalosan. Ugyanis más eredményt hozott az írásban leadott, és a lapunkban lezajlott szavazás eredménye. Nálunk a nyerő Patonay Imre, nyomában Márkus Erzsivel.

2001.01.07. 01:39

Az évezred első megyebálja

/ közélet /
Minden jegy elkelt a negyedik "újkori" Megyebálra. A bálozók között az üzletemberek, politikusok és művészek, közéleti szereplők vitték a prímet. Jól szervezett, élvezetes bál volt, különösebb nagy durranás nélkül. Csak választottam volna a következő sorsjegyet a tombolán...

2001.01.06. 01:41

Mindhalálig Jimmy

/ közélet /
Három napja nyúzom magam, hogy valami értelmeset összehozzak Zámbó Jimmy életéről, haláláról, hát, nem rutinmunka, az biztos. Mert nálunk halála után vagy tökéletesen elfelejtenek valakit – akartam is mondani, hogy ez olyan feledős nemzet -, vagy úgy jár, mint Zámbó Jimmy, szabad prédául esik a médiának – meg mindenkinek.

2001.01.04. 09:17

Zámbó Jimmy, ahogy a keresőprogramok látják

/ közélet /
Zámbó Jimmy ismertségére bizonyíték a nagyszámú találat. Akadnak az oldalak között dalszövegeket tartalmazók, életrajzi adatok, riportok és Jimmy gúnyoldalak is. Most az első 30 találatot tesszük közzé, nyolc nagy keresőszerver találatai alapján...

2001.01.04. 01:47

Megtalálták az eltűnt püspökmolnári asszonyt

/ közélet /
A Vasvári Rendőrkapitányság rendőreinek közel három napig kutattak kitartóan, míg végül ma délelőtt 11 óra körül a. Rábahidvég és Egyházashollós közötti mezőn, egy bokros területen megtalálták azt a püspökmolnári asszonyt, aki még 1-én a kora esti órákban tűnt el otthonából.

Keresés

Hozzászólások

TMiki: > "sz*ls* b*l*ld*l* m*d** s*bl*nj**" - *z * m*gj*gyz*s*d...
Donald Trump késleltetné a novemberi elnökválasztást
fgzb: Tr*mpl* *z *dd*g* l*ggy*ng*bb *ln*k *z *s*b*n. N*rc*szt*k*s p*v*...
Donald Trump késleltetné a novemberi elnökválasztást
polgartars: "sz*ls* b*l*ld*l* m*d** s*bl*nj**" - *z * m*gj*gyz*s*d (...
Donald Trump késleltetné a novemberi elnökválasztást
TMiki: Sz*m*ly*sk*d*s*n k*v*l b*rm*? G*nd*l*m, n*m. * sz*b*d d*m*kr*t*k...
Öt nyelven tették közzé a távozó indexesek, mi történt velük
TMiki: M*b*n s*g*t, h*gy k*lf*ldr* f*t*nk p*n*szk*dn*? S*jn*s * b*l*ld*...
Öt nyelven tették közzé a távozó indexesek, mi történt velük