NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Életmód

Hó, ónos eső, zord zimankó az egész hétvégén

Ne most hétvégén akarjunk krúzolni a kabriónkkal, ez a driftkirályok ideje. A meteorológiai szolgálat megint elrontotta a kedvünk.

Péntekre, szombatra és vasárnapra is havazást, esőt és ónos esőt jósol az OMSZ. Pénteken lesz talán még a legkellemesebb: eleinte erősen felhős idő, majd szakadozik a felhőzet, és néhány órás szűrt napsütés is előfordulhat. Nyugaton persze kialakulhat kisebb havazás, ónos eső, eső. Autósok, gyalogosok, figyelem, este, éjjel lefagyott utak és csúszásveszély.

Valami ilyesmi várható
fotó: Horváth Balázs

A hőmérséklet fokozatosan emelkedik a három nap során, még ha elég szerény mértékben is: a pénteki -1 °C fok után vasárnapra már eléri a pozitív tartományt és alulról üti az 1 °C fokot. Éjszaka sem lesz sokkal hidegebb, ami viszont borult éggel jár, s aztán a szombat a Dunántúlon megint ónos esővel, esővel, majd megélénkülő széllel kényeztet.

Vasárnap ismét csak elsősorban a Dunántúlon és a középső területeken valószínű csapadék: nyugaton az ónos eső gyakorlatilag megszokottá válik, majd egy csipetnyi havas eső és hó várható, élénk, helyenként erős délkeleti széllel alkotva egy kellemes mixet. Ismét erős csúszásveszéllyel körítve.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : M*jdn*m s*k*r*lt v*g*gn*zn*m * k*zv*t*t*st, *s * l*t*tt*k *l*pj*...
Új cég buszai járnak majd Szombathelyen, összevonták az Agorát és a Médiaközpontot, mehet a stadion államosítása
wehrmacht: R*b*rt W. M*l*n* *tl*t**t *ll*pv*, k*r*k* h*z*g *lvt*rsn*...
Karikó Katalin megkapta az Asztúria hercegnője-díjat
StarMan: H**b* t*nn*m, h* m*r n*m j*tt*l r*....
Benzineskannákat, festékes dobozokat szedtek ki a Gyöngyös-patakból az önkéntesek
StarMan: *r*nt*ttk*nt *s * v*l*g*t m*r m*gj*rv* *nny*t m*nd*n*k: sz*r*nt*...
Szellemi tudásból vállalkozói vagyon
StarMan: F*lt*rn*, f*lsz*nt*n*, b**lt*tn* *z *g*sz*t! *l*r* m*gm*ndt*k t*...
Videó: Kánikulába dermedt a szombathelyi „térköves” Berzsenyi tér