NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Jelentem

Ezek a mai fiatalok: a Zanati úton őrjöngő fiatal sofőr után most itt a vezetés közben mobilozó srác

Reméljük, mindenki nagyon jól tudja, hogy óriási felelőtlenség vezetés közben nyomkodni a telefont. Az pedig, hogy egyesek még menőzve közzé is teszik ezt a közösségi oldalakon, sokakban felnyomja a pumpát.

Még 2018 szeptemberében keringett a Facebookon egy sokkoló videó, amiben két fiatal száguldozott a szombathelyi Zanati úton. Ezt a felvételt lapunk is leközölte és – egyáltalán nem túl meglepő módon – sokakból heves indulatokat váltott ki, ugyanis csak a szerencsén múlt, hogy nem lett komoly baleset a felelőtlenül repesztő fiatalok miatt.

A Szombathelyi Járási Ügyészség egy márciusi közleményéből egyébként arra lehet következtetni , hogy a fiatal sofőr felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést is kap szabálytalan és veszélyes előzési manőverei miatt, valamint indítványozták a vezetéstől való eltiltását is.

Egy olvasónk pedig nemrég egy újabb gyöngyszemet juttatott el lapunkhoz. Azt nem tudjuk, hogy pontosan mikor készült a videó és mikor töltötték fel. A miértjét viszont lehet sejteni, már csak a sírós nevetős hangulatjelek miatt is: biztos menő dolognak számít vezetés közben, hosszú egyenes szakaszon nyomkodni a telefont.

Személyiségi jogok védelme miatt a sofőr arcát kitakartuk. Reméljük, csak pár másodpercig, a videó kedvéért tartott a mutatvány és nem rendszeresen válaszolgat

létfontosságú

üzenetekre vezetés közben.

Hozzászólások (15)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kezdem: * k*mm*nt*l*k n*gy r*sz* k*pm*t*t*. J*, *kk*r h* "t*cccc*k&...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
iszek: *n l* sz*kt*m t*rd*ln* ( f*l t*rdr* *r*szk*dn* *z t*rd*l*s?) * k...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
kovacs_ugynok: L*f*rd*t*m: *z **-t *l*r*sztj*k * m*gr*ncs*k, *z*rt sz*v*zz*t*k ...
Szakértő: amiről Orbán beszél, az kvázi a világ lezárása
kovacs_ugynok: H*z*d*k * k*s k*cs*g, m*rt f*d*sz*s....
Szakértő: amiről Orbán beszél, az kvázi a világ lezárása
kovacs_ugynok: *kk*r l*nn* *zl*t, h* * p**cr*l f*n*nsz*r*zn*k *z *g*sz*t, st*d*...
Az M4 Sport futballszakértője elképesztő érzéketlenséggel nyilvánult meg Eriksen rosszulléte után