NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

VOLT Fesztivál

Ez vár rád szombaton a VOLT-on

Halott Pénz, AWS, 30Y. És ez még csak három fellépő a sok közül. Olvass tovább és kiderül, miért jó választás ha a szombati programod a Volt Fesztivál.

Kicsit megkésve érkezett az idei nyár, de semmi nem bizonyítja jobban, hogy a nyakunkon van, mint az hogy a héten már javában dübörög a Volt Fesztivál Sopronban. Az évek alatt egyre szélesebb zenei ízlést kiszolgáló fesztivál – hisz jó pár évvel ezelőtt, a kezdetek kezdetén elsősorban a rockzene volt a fő csapás irány - már kedden kezdetét veszi. Azok, akik nem tudják a hetet végig bulizni és szombaton tervezik felvenni a fesztivál életérzést egy napra, semmi okuk csüggedni, változatos és sok színű program várja őket. Lássuk!

A 15 éves fennállását ünneplő Halott Pénz különleges fesztivál show-val érkezik a Voltra, ahol minden bizonnyal elhangzik a négymilliós megtekintésnél járó Amikor feladnád c. daluk is, melynek mottója:

Nem szürkének születtél

, a frontember Marsalkó Dávid édesapjától ered.

A külföldi húzónév ezen a napon az osztrák Parov Stelar lesz. Az elektroswing királya már többször járt hazánkban, és mindig sikerül fergeteges hangulatot teremtenie. Na de ki az akinek nem indul el a lába erre a zenére?

Az alternatív zene kedvelőinek a Petőfi Rádió Színpadját kell keresni, ahol többek között Anima Sound System, AWS, Vad Fruttik is színpadra lép, és ha elérte a szervezetünkben az alkoholmennyiség a már mindegy mi szól csak szóljon szintet, akkor hajnaltól Necc party várja őket, ahol bármi megtörténhet, még az is, hogy felcsendül a 90-es évekből egy Nsync szám.

Ha az elektrrnikus zene az, amire igazán el tudod magad engedni, akkor is a Volton a helyed szombaton, Kruder & Dorfmeister, valamint a Kollektiv Turmstrasse is a keverők mögé áll. Ha imádtad a Grillen im Garten számukat akkor a valahol a Magenta színpad környékén topoghatsz majd ritmusra.

Természetesen ez a lista nem teljes, sőt éppen csak egy kis ízelítő a szombati Volt programból, de az biztos, ha nem tudod mit csinálj most szombaton, akkor nincs jobb program erre a hétvégére.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

fgzb: R*h*b*zt*l, *z * M*gy*r K*zl*ny. m*r * ny*md*b*n f*t * g*p*kb*...
35 évre magánkézbe akarja adni a magyar kormány a gyorsforgalmi úthálózatot
miki1950 : *gy *g*n r*tk* *s n*gy*n *rd*k*s bl*kk v*lt * h*r*m*szt*t* b*sz...
Együttműködés vagy versengés? Pécsi beszélgetés a helyi hírportálok helyzetéről
namsub: F*sz* p*l*t*k** k*rd*st cs*n*lsz *gy k*z*ss*g* sz*rv*z*sb*l. H*...
Nem vártak a csodára – Összefogott egy maroknyi szombathelyi kiskertes és lekavicsozták saját utcájukat
namsub: *dr*k* b*szk*, *lv*ss m*r k*mm*nt*k*t! N* m*g p*rsz* ny*l*tk*zh*...
35 évre magánkézbe akarja adni a magyar kormány a gyorsforgalmi úthálózatot
Latyak: *z *t*k n*m m*sf*l *v *l*tt m*nt*k t*nkr*, *z *lm*lt 10 *v - n*g...
Nem vártak a csodára – Összefogott egy maroknyi szombathelyi kiskertes és lekavicsozták saját utcájukat