NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Programajánló

Világsztárok és exkluzív magyar koncertek a STRAND Fesztiválon

A külföldi előadók mellett az eseményre több hazai csapat is különleges produkcióval készül.

A Nagyon Balaton programsorozat keretében idén már negyedik alkalommal várja rajongók tízezreit Zamárdiban a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál. A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös eseményén augusztus utolsó napjaiban, 24-27-ig bulizhatunk még egy nagyot.

fotó: STRAND Fesztivál/Varga Benedek

A már korábban bejelentett Hurts mellett színpadra lép a világ egyik legenergikusabbnak tartott rockbandája, a Hollywood Undead, a holland szupersztár, Caro Emerald, a Brit Awards egyik fődíjasa, Tom Odell és a világ egyik legizgalmasabb drum ’n’ bass produkciója, a brit Chase and Status is.

A teljes hazai élvonal keresztmetszetét bemutató nagy eseményre több csapat különleges programmal készül:

A jelenleg legnépszerűbb csapatok és előadók nagy örömmel vállalták a STRAND meghívását. A Halott Pénz és a Wellhello egy teljes napot kap a Nagyszínpadon, s arra vállalkoztak, hogy ők állítják össze a programot és természetesen egész estés koncertet is adnak. Legalább ekkora szenzáció a rajongók számára, hogy az idén mindössze négy fesztiválfellépést vállaló Punnany Massif a STRAND-ra egy exkluzív programmal készül és a 25 éves Quimby is fellép Zamárdi szabadstrandján

–nyilatkozta Lobenwein Norbert, a fesztivál főszervezője.

A hazai nagyágyúk közül, a fent említett zenekarok mellett, színpadra lép még a Tankcsapda, a Brains, az Irie Maffia, a Kiscsillag és a Szabó Balázs Bandája.

Fülöp Zoltán, a STRAND-ot jegyző VOLT Produkció vezetője azt is elárulta, hogy a NagySzín-Pad! tehetségkutató verseny idei elődöntősei is fellépnek a fesztiválon. Így többek között a STRAND vendége lesz Fehérvári Gábor Alfréd, de tombolhatunk a Bagossy Brothers Company, a Bohemian Betyars, az Esti Kornél, a Fran Palermo, Marge, a Passed, a Run Over Dogs, a Superstereo és a Zaporozsec muzsikájára is.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : M*nd*n m*nd*t* *rt*lm*s, cs*k *hh*z *sm*rn* k*ll * f*ldr*jz*t *s...
Teljesítik Törőcsik Mari utolsó kívánságát
fgzb: T*szt*l*m Z*ch*r G*b*rt *s h*t*l*sn*k t*rt*m *mb*r*l*g, sz*km**l...
Zacher etikája
miki1950 : *n m*m*r**m. ++++++++++2 5. 3 8 1++++++++++++...
Zacher etikája
angelica: * c*kk *lv*s*s* *t*n* *ls* g*nd*l*t*m: p*r*n***, m*v*l *z *s*tb*...
Nem létező rendszámú autóval követték Czeglédy Csabát
dictator: *lv*sd *l * c*kk*t, *bb*n b*nn* v*n, h*gy n*m *k*r p*l*t*k*s l*n...
Zacher etikája