NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Videó vidám gyerekek képeiből – A győri gyerekgyilkosság áldozataira emlékeznek

A karácsonyi készülődés, esetleg kapkodás közepette érdemes megállni néhány percre és elgondolkodni valóban fontos dolgokon.

Minden évben rengeteg baleseti beszámolónk születik, köztük jópár halálos balesetről is. Sokszor próbáljuk körbejárni, mi vezetett a balesethez, hogyan lehetett volna elkerülni, hogy adott esetben mások ne járjanak így.

De vannak esetek, amivel nehéz megbirkózni. Ilyen a gyermekgyilkosság, ami akkor is elborzasztja a jóérzésű embereket, ha semmit nem tudnak az áldozatról. Ha viszont szűkebb környezetben történik, akkor még nyomasztóbbá válik a bűncselekmény.

fotó: YouTube

A „Lili és Márk emlékére” című videót családtagok töltötték fel a YouTube-ra és a Nyugat-Dunántúlon sokan vannak, akik azonnal tudják, hogy a győri gyermekgyilkosság áldozatairól van szó.

A mosolygó, vagy éppen komoly gyerekeket bemutató családi fotókat ennek ismeretében már nehéz érzelmek nélkül megnézni, tudván, hogy a három gyerekből kettővel közeli hozzátartozó végzett. Olyan, akinek az lett volna a kötelessége, hogy minden veszélytől megvédje a gyerekeket és akiben megbíztak.

Több forrásból is úgy tudjuk, hogy a gyerekek várták, hogy találkozhassanak az apjukkal. Ő a szabadulása utáni első láthatáson végzett a nevelt lányával és tíz éves fiával.

Csak a legkisebb lányt hagyta életben, aki szintén velük egy lakásban tartózkodott a munkásszálláson, egy minigarzonban. Őt nem bántotta az „apa”. Talán az elborult agya „visszakapcsolt” és rájött mit tett a két gyerekkel, talán más oka volt életben hagyni a kislányt.

H. Gábor információnk szerint a gyerekek megölése után bement a munkásszálló közös használatú mellékhelyiségébe, egy ruha egyik felét a nyakára kötötte, a másik felét a kilincsre, hosszában felvágta az ereit, majd lendületből leült, felakasztva magát. Nem halt meg azonnal...

A meggyilkolt gyerekeket hétfőn délután helyezik örök nyugalomra egy vasi községben. Lili és Márk, nyugodjatok békében!

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

StarMan: J*j, *tt * v*l*gv*g*! M*s n*ll*k m*s*k*nyv*t "*rn*k", t*...
Hajdú Péter és párja elkapta a delta-variánst
StarMan: H* n*m tr*f*, n* *rj*n*k v*cc*k*t. L*gy *s*csk*, 1 h*t*n *t t*rt...
Nem tréfa: 110 km/órás széllökések és jégeső jön
StarMan: H*ly*kn*k: k*r*s*b*n m*gt*l*ln* *z *rv*s* sz*kl*p*k*t. J*v*sl*m ...
Nagyon csúnya hírek érkeztek a delta variánsról
StarMan: J*gs*mv*n*k. * k*r*kp*r*s t*k*r*dj*n m*nd*nh*nn*n....
Olvasóink többsége szerint a szombathelyi Fő téren hosszában is kellene kerékpárút
StarMan: R*m*k *tl*t *kk*r* b*k*s *t*n....
Hosszú Katinkáról neveznek el egy strandot a Balatonon