NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Videó: Kiraboltatta magát egy dohánybolti eladó

Elsőre jó ötletnek tűnt.

Vasárnap hajnalban riasztották a rendőrséget azzal, hogy egy budapesti Bánkút utcai dohányboltba bement egy ismeretlen férfi és kezében kést tartva megfenyegette az ott dolgozó alkalmazottat, aki át is adott neki 1 millió forintot.

A kiérkező rendőrökben már az intézkedés kezdetén kétségek merültek fel az trafikos által elmondottak valóságtartalmával kapcsolatban.

A 18 éves K. Mihály aztán meghallgatása során be is ismerte, hogy valójában nem történt rablás, a pénz nagy részét ő játszotta el szerencsejátékon. Már napokkal előtte nagyobb összeget veszített, ezt próbálta meg visszanyerni az este folyamán, de csak tovább halmozta a veszteségét.

Éjfélre már 600 ezer forintot játszott el a dohánybolt bevételéből.

A férfi a keletkezett hiányt egy megrendezett rablással akarta eltüntetni.

Éjfél után felhívta a 17 éves P. Róbertet, aki rövid gondolkodási idő után beleegyezett, hogy részt vesz a bűncselekményben. Ezt követően a fiú az előre megbeszéltek szerint hajnali 3 óra 22 perckor belépett a dohányboltba és késsel a kezében a bevételt követelte, majd a kassza tartalmát egy hátizsákba pakolta és elmenekült a helyszínről.

Mindez videón így nézett ki:

A bevezetett nyomozati cselekmények és adatgyűjtések eredményeként a nyomozók a 17 éves budapesti P. Róbertet még aznap, vasárnap délután a XVI. kerületben elfogták és előállították.

A két férfit a rendőrök sikkasztás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, illetve a bűncselekményt kitervelő férfit kihallgatása után őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásának indítványozását is.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

iszek: K*ny*c f*lm* b*csk*r*s*k!...
Februártól nem éri meg horrorkaravánnal szállítani
vadvirag: *dv*zl*m! * j*v*b*n *z *ld*l*nk*n *s m*nn* f*gn*k m*jd *z *l*...
Nyugat Podcast vasárnap is! Vendégünk Csillag Tamás politikai tanácsadó Londonból
iszek: * j*g*ll*m*s*g m*gk*v*t*l*s* s*mm*f*l* *ssz*f*gg*sb*n n*ncs * v*...
Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése
west: *z *ls* h*ll*m s*r*n k**rt p*ly*z*t*n 17,7 m*ll**rd*s t*m*g*t*st...
Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése
miki1950 : N*m s*g*t *z *n** *l*g*t m*? M*rt n*kt*k *z *st*n p*nz* s* *l*g!...
Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése