NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Jelentem

Nagy munkába fogott Táplánszentkereszt egyik utcájában a Vasivíz két hónapja, de akadt egy kis gikszer

Már augusztus óta áldatlan állapotok uralkodnak a Petőfi Sándor utcában, amit a lakók egyáltalán nem néznek jó szemmel.

Már temérdek kátyúról és úthibáról írtunk az elmúlt időszakban, mivel olvasóink gyakran megkeresik szerkesztőségünket abban reménykedve, hogy ha foglalkozunk a témával, előbb-utóbb kijavítják a felelősök a hibákat.

Többször írtunk például a Palace irodaház előtti parkolósávnál lévő kátyúról , amit aztán fél év után betömtek , de bekukkantottunk a Föld közepébe a Szent Flórián körúton is, aztán ott voltak a Söptei út keréktörő aszfalthibái , amit szintén kijavítottak . De ne feledkezzünk el a Szövő utcában tátongó lyukról és a Király utcai csapdáról sem, utóbbit szerencsére kevesebb mint egy nap alatt rendbetették .

Ezeken a bejelentéseken felbátorodva kereste fel lapunkat a minap egy újabb olvasó egy közeli faluból, Táplánszentkeresztről.

Kedves Nyugat.hu! Táplánszentkereszten a Petőfi Sándor utcában 2 hónapja a mellékelt képeken lévő állapot uralkodik. Múlt héten láttam oldalukon, hogy a Király utcai 'csapdát', milyen gyorsan megszüntették. Gondoltam hátha...

– írta.

fotó: Olvasó

Fotókat is mellékelt olvasónk az áldatlan állapotról, amin kiszúrtuk a Vasivíz Zrt. nevét a barikádra felkötött szalagokon. Ezért felkerestük a társaságot és megkérdeztük, hogy mi is történik pontosan Táplánszentkereszten.

Válaszukat most változtatás nélkül közöljük:

Ez év augusztusában lakossági bejelentés érkezett Táplánszentkeresztről a Petőfi Sándor utcából. Másnap kollégáink felvonultak a munkaterületre és egy bekötővezeték cserével a jelzett hibát elhárították. A javítás során további gerincevezeték-sérülést vettek észre, amelynek az azonnali pontszerű javítását is elvégezték.

fotó: Olvasó

Az érintett gerincvezeték szakasz rossz állapota miatt, mintegy 6 méter csövet kell kiváltani a hosszútávú biztonságos üzemeltetés végett. Az üzemmérnökséghez bejelentett jelentős számú hiba elhárítása és az egyéb tervezett rekonstrukciós munkák miatt az érintett szakasz cseréjét el kellett halasztani. Munkatársaink a lehető legrövidebb határidővel elvégzik a kiváltást és a munkaterület ideiglenes helyreállítását.

Kérjük, és egyben köszönjük a felhasználók és az úton közlekedők megértését és türelmét!

fotó: Olvasó

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : P*rsz* h*gy *z *r*sz*k n*m *sm*r*k *l. M*rt h* m*gt*nn*k (b*rm*l...
Találat ért több kőolajfinomítót Szíriában, halottak is vannak
miki1950 : H* *rt*lm*s*n *rt*l v*ln*, *kk*r *rt*n*m *s, h*gy m*t *k*rt*l k*...
Dobrev Klára: Az első számú ambícióm az, hogy 2022-ben győzzük le a Fideszt
miki1950 : *m*g cs*k * k*p*k*t n*z*g*t*d, *tt *s m*r*dsz, *nn*k * sz*ntj*n....
Dobrev Klára: Az első számú ambícióm az, hogy 2022-ben győzzük le a Fideszt
miki1950 : M*r m*g*nt l*k*tt v*gy.. M*ndt*? N*m! C*f*lt*! M*gt*n*lsz v*...
Markus Söder: "egyszerűen nincs többé barátságos párt-lakóközösség" a Fidesszel
miki1950 : *gy*t*rt*k *rb*nn*l. H* * k*t *s f*lm*ll**sz*r r*g*sztr*l * s*j...
Orbán májusra négy és félmillió beoltott embert ígér