NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Vas megyei rendőröket is jutalmaztak

Négy dunántúli megye bűnügyi munkatársait díjazták.

Dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes Fejér, Vas, Zala és Veszprém megyei, bűnügyi szakterületen dolgozó rendőröknek adott át elismerést 2020. április 30-án a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság színháztermében - írja a Police.hu.

Jutalomban részesítette 2019. év második felében több kábítószer-kereskedő és embercsempész bűnözői csoport eredményes felderítésében és felszámolásában nyújtott kiemelkedő teljesítményének elismeréseként a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály állományából Büki László rendőr alezredes osztályvezetőt .

fotó: Police.hu

A Vas megyét érintő migrációs bűncselekmények megelőzésében, a szervezetten működő bűnözői csoport felderítése és elfogása érdekében nyújtott magas színvonalú munkája elismeréseként a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály állományából dicséretben részesítette Horváth Roland rendőr századost és Dezse Gyula rendőr századost , kiemelt főelőadókat.

Az Iskolai Bűnmegelőzési Tanácsadó Tiszt programban nyújtott kimagasló teljesítményéért elismerést adott át a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Zalaegerszegi Rendőrkapitányság állományából Császár Éva címzetes rendőr századosnak, nyomozótisztnek, valamint a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Szombathelyi Rendőrkapitányság állományából Németh Zsolt szenior rendőr alezredesnek , szenior állományú iskolai bűnmegelőzési tanácsadónak.

A DADA program oktatásában nyújtott kimagasló teljesítményéért elismerésben részesítette a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Ajkai Rendőrkapitányság állományából Gyuris Mónika rendőr főhadnagyot, kiemelt főelőadót és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Székesfehérvári Rendőrkapitányság állományából Gazdag Andrea Krisztina címzetes rendőr őrnagyot, kiemelt főelőadót.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

OhneGetzi: *v*nt* m*x. k*t *lk*l*mm*l *z *gy t*k j* *tl*t sz*r*nt*m. T*rm*...
A kormány egymillió forinttal támogat minden falunapot
OhneGetzi: K* * t*k*m *lv*sg*tj* *zt b*rm*k*r *s? *gy V*kt*r k*p s*kk*l h*...
Mától a Szájer-féle Nemzeti hitvallás szövegét kell kihelyezni a középületekben
miki1950 : P*nt*s*n! * m*gy*r n*p 80%- * *n**p*rt*! *z *rb*n k*sm*sk* *hh*...
Magyarország kilép az Unióból vagy Orbán elbukik? Mi lehet a vége az EU-val folytatott harcnak?
miki1950 : R*m*l*m, l*tn*kn*k *s k*v*l* v*gy! N*h*gy cs*l*dn*m k*llj*n b*n...
26 választókerületben dőlhet el a jövő évi választás, Szombathely is köztük van
OhneGetzi: J*bb*n t*lj*s*t......
Orvoshiány miatt leállt az Uzsoki Kórház sürgősségi osztálya