NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Varázshegy hotel, avagy a világ legmesésebb szállodája

Középfölde? Cukorsüveg-hegy? Vagy inkább egy zöldbe borult vulkán? Mindenki máshogy látja, de egy biztos: a Magic Mountain elvarázsol.

Ha egy kis csodára vágyunk, nincs is más teendőnk, mint elutazni Chilébe. Nem éppen egy vasárnap délutáni kirándulás, viszont ha megelégszünk a képekkel, akkor otthonról is csodálhatjuk a luxushotelt, amelynek egy mesterséges vulkán ad otthont, és oldalán visszafogottnak nem mondható vízesés csordogál.

A hotel Patagónia szívében
fotó: www.dailymail.co.uk

A Montaña Mágica Lodge névre hallgató mesebeli szálló az Andok déli részén, Patagónia szívében található. A különleges hotel öt emelet magasba nyúlik, és tizenhárom szobával várja az esőerdők szerelmeseit. Az épület belső terei többnyire természetes anyagokkal - fával és kővel - vannak dekorálva, míg kívül, tetejéről komplett vízesés indul – tudjuk meg a Daily Mail cikkéből. És ha mindez még nem elég a boldogsághoz, akkor az egyszerű ember golfozhat, lovagolhat, vagy akár raftingolni is megtanulhat a természet lágy ölén. Itt az sem unatkozik, aki csak lábat lógatni akar, hisz a fatörzsekből kialakított pezsgőfürdőben remekül lehet relaxálni. Ha pedig a ritka törpeszarvasokból is elcsípünk egyet, elmondhatjuk, valóban egy varázslatos helyen nyaraltunk.

Csodahotel kívül és belül
fotó: www.dailymail.co.uk
A ritka törpeszarvas (Pudu) maximum magassága 30cm
fotó: www.dailymail.co.uk

Talán nem is baj, hogy a hotel nem a szomszédban van, így ellen tudunk állni a kísértésnek. Egy éjszaka ára ugyanis 60-100 000 forintnak megfelelő összeg között mozog. Tériszonyosok pedig ne is nagyon álmodozzanak egy ott eltöltött napról, hisz a hotel megközelítése csak függőhídon keresztül lehetséges.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Ddd911: H*h*. M*st *zt*n j*l m*gm*ndt*d * t*t*t! K*r v*lt *nny*t g*p*ln*...
Keserű valóság - A magyarok háromnegyede szegénynek számít uniós szinten
Paulus_Maior: J*j, N*!!! Sz* s*ncs *tt h*lm* "h*t*r*z*sr*l". * N*mz...
A kormány népszavazási kérdéseiről már pénteken döntenek, Karácsonynak még várnia kell
Paulus_Maior: m*gy*r*rsz*g*n - h* v*t*sz * t*rv*ny*k *ll*n: l*cs*kn*k - h* n...
Pintér Sándor szerint még kérdezni sem szabad a Pegasus-ügyről
eheti: M*nd*gy, sz*pt*mb*rt*l *nd*l * c*v*dv*n*t. N*m l*sz j*v*s-m*n...
Elképesztő árak a Balatonnál: csak a szállás közel félmillióba kerül most egy hétre
eheti: J* k*r*m h* m*r k*rd*zn* s*m sz*b*d?! *kk*r m*st t*ss*k s*k*t...
Pintér Sándor szerint még kérdezni sem szabad a Pegasus-ügyről