NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Válogatott beállósát is megtartotta az SZKKA

Mayer Szabina is két évre írt alá.

Újabb bejelentést tett hivatalos honlapján a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia. A két saját nevelésű tehetség, Pődör Rebeka és Csire Fanni után a korábbi válogatott beállós, Mayer Szabina is két évvel hosszabbított.

- Volt válogatott játékosunk az elmúlt fél évben bebizonyította, hogy aktív és kiemelkedő része tud lenni a csapatunknak. A pályán szerzett hihetetlen rutinja fiataljaink számára is kiváló példaként szolgálnak. Azt gondolom, hogy tőle nagyon sokat tudnak tanulni saját nevelésű utánpótlás játékosaink, hiszen hétről-hétre láthatják mentalitását, játékintelligenciáját - ezért is volt fontos számunkra is a szerződés-hosszabbítás. Szabina sokat tett érte, hogy teljes értékű tagja legyen közösségünknek - hangsúlyozta a megállapodás megkötésekor Pődör Zoltán klubelnök.

Mayer Szabina
fotó: szombathelyikezilabda.hu

- Megnyugvás számomra, hogy további 2 évig Szombathelyen maradhatok, örülök, hogy segíthetem ezután is az NB I-es csapatot és, hogy rutinos játékosként támogathatom a fiatalok fejlődését, az utánpótláskorú beállósok munkáját - fogalmazott Mayer Szabina.

Mayer Szabinát, Csire Fannit és Pődör Rebekát legközelebb tétmeccsen február 16-án, vasárnap 18 órakor láthatjuk Szombathelyen, a Haladás Sportkomplexumban megrendezendő SZKKA - Szent István SE bajnokin.

Mayer Szabina is hosszabbított

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Nirs: N*m *rt*m... * h*n *h*t*tt **sztr**b*n *l*f*rd*lh*t *ly*N? H*l v...
Ausztriában botrány robbant ki az oltási sorrend be nem tartása miatt
TörökZo: *! *nny*r* k*ll*m*tl*n*k v*lt*k * k*rd*s**m?...
Tiltakozik az ellenzéki szövetség a kormány „büntetőhadjárata” ellen
Kari: *s? *rr* * c*kkr* s*m f*g *ml*k*zn* s*nk* h*ln*p. *gy*n *gy *ln*...
A Fidesz megszüntette az Egyenlő Bánásmód Hatóságot - És miért baj ez?
marko1968: T*l*n h* t*szt*ss*g*s f*z*t*st k*pn*n*k * p*st*s*k,k*zb*s*t*k m*...
Ne a postást szidja, ha nem jön időben a levél
fucking: https://444.h*/2019/12/24/*rb*n-v*kt*rr*l-k*v*nn*k-b*ld*g-k*r*cs...
Tiltakozik az ellenzéki szövetség a kormány „büntetőhadjárata” ellen