NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

3 hétig vonatpótló buszok járnak a Szombathely-Zalaszentiván vonalon

Pályakarbantartást végeznek.

Vágányzári hirdetményt juttatott el lapunkhoz a GYSEV Zrt., melyben az áll, hogy a Szombathely – Zalaszentiván vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2020. augusztus 25-től (kedd) 2020. szeptember 15-ig (kedd) Szombathely és Zalaszentiván állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek a cikkünk alján található táblázatban sárga alapon megjelölt menetrend szerint.

A hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek. Egyes vonatoknál Szombathely – Vasvár állomások között is közlekednek vonatpótló gyorsjáratok, amelyek csak Püspökmolnári vasútállomáson állnak meg.

Zalaszentiván – Zalaszentlőrinc – Zalaszentiván állomások között összekötő járat közlekedik a kék alapon megjelölt menetrend szerint.

A vágányzár idején a Püspökmolnári – Szombathely kombinált bérlettel elérhető csatlakozásokról külön hirdetmény készült. Részletes tájékoztatás a személypénztárakban, és a www.gysev.hu oldalon érhető el.

Egyébként augusztus 31-én (hétfő) és szeptember 1-én (kedd) Zalaszentiván és Zalaegerszeg között is vonatpótló autóbuszok közlekednek majd, erről külön hirdetmény készült.

fotó: GYSEV Zrt.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

joska01: T*l* p*nzt*rr*l,k*v*l* *d*tts*g*kk*l v*tt*k *t * h*t*lm*t-*z t*n...
Czeglédy Csaba: Világossá kell tenni, hogy Hende Csaba nem látja el a kötelességét
Attila: N*m l*tt*m * m*rk*z*st m*rt n*m sz*kt*m f*c*t n*zn*, m*ndj*k tv...
Kikapott Magyarország a címvédő Portugáliától
lolka: L*m*r*dt: * "l*gsz*bb" m*d*s*t*s. V*l*m* *ly*sm*, h*gy ...
35 évre magánkézbe akarja adni a magyar kormány a gyorsforgalmi úthálózatot
alagi: V*l*m*ly*k *l*z* h*zz*sz*l*sh*z: n*m, n*m k*ll *s n*m sz*b*d b*z...
Kikapott Magyarország a címvédő Portugáliától
okidoki: *kk*r m*r *ln*z*st d* *n *s sz*m*nk*rn*m, - m**rt cs*k 22b*n...
Czeglédy Csaba: Világossá kell tenni, hogy Hende Csaba nem látja el a kötelességét