NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Vádat emeltek a szombathelyi postás ellen, aki 800 ezer forintot saját magának kézbesített ki

De más sikkasztásos ügyben is eljárt az ügyészség.

Vádat emeltek az ellen a szombathelyi postás ellen, aki még 2016 telén nem tudott elszámolni a rábízott 888 ezer forinttal. Mint kiderült, a kézbesítő szerencsejátékra költötte a pénzt.
Bár később ebből 553 ezer forintot visszafizetett, az Ügyészség, így is pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

Kőszegi Járási Ügyészség ugyancsak sikkasztás ügyében járt el. Egy kőszegi pénzintézet alkalmazottja egy millió forintot emelt le jogosulatlanul ügyfele számlájáról. Ráadásul, hogy tevékenységét leplezze, hamis okiratokat is kiállított. Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést kiszabását kezdeményezte.

Sárváron is sikkasztás ügyében kellett nyomoznia az Ügyészségnek. 2010 és 2013 között egy sárvári férfi összesen 19 millió 522 ezer 725 forintot vett át megbízójának, azonban később ezzel nem tudott elszámolni. A vádlott a pénzt mezőgazdasági termékek beszerzésére vette át. Később egyébként 10 millió forintot megtérített a sértetteknek, az ügyészség így is felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását kezdeményezte.

Jogosítványának bevonását és pénzbüntetés kiszabását kezdeményezték azzal a sofőrrel szemben, aki idén májusban okozott balesetet a 87-es úton

2017.05.13. 13:47

Baleset a vasúti átjáróban: Fénysorompót döntött egy Ford a 87-es úton

/ sokkoló gal. 6 hsz. /
A fénysorompó piros jelzése miatt lassító Audi miatt rántotta félre a kormányt egy Ford vezetője Szombathelyen, a 87-es főúton.
.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányságtól akkor ezt a közleményt kaptuk az esetről:

Az elsődleges információk szerint a 87-es számú főútvonal 97-es kilométerszelvénynél, Szombathely térségében található vasúti átjáró tilos jelzésénél álló személygépkocsinak ütközött hátulról és a járművet a sínekre tolta egy másik személygépkocsi 2017. május 13-án 12 óra 50 perc körül. A Szombathely felől Sopron irányába közlekedő vonat vezetője észlelte a körülményeket, így fékezett és megállította a szerelvényt. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A forgalom rendőri irányítás mellett halad a balesettel érintett útszakaszon.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

tonimontana: L*sz *bb*n *z *rsz*gb*n *ly*n k*rm*ny *k* n*m * s*j*t zs*b*t r*n...
Szombathely legrosszabb állapotban lévő utcái: A Paragvári utca
namsub: * n*rm*l*s m*d*r n*m * k*rl*t*z*s*kr*l m*g * “n*m k*t*l*z*, l*gr...
Pfizer és Moderna: a vártnál több a szívizomgyulladás a fiatal férfiaknál
nyugat1: " H* * b*lg* t*dj*,h*gy b*t*,l*g*l*bb *nny* *sz* v*n! D* ...
Az M4 Sport futballszakértője elképesztő érzéketlenséggel nyilvánult meg Eriksen rosszulléte után
fucking: T*P-6.4.1-15-SH1-2016-00001 sz*m* „Sz*mb*th*ly M*gy** J*g* V*r*s...
Újabb vitatható kerékpáros jelek egy szombathelyi utcában
mihu68: H*t n*k*m n* *gy *ly*n g*ngszt*r m*ndj* m*g h*gy l*t*rd*lh*t*k-*...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak