NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Ungár: "Harangozó Bertalan úgy viselkedik, mint egy hisztériás óvodás"

Az LMP országgyűlési képviselője online sajtótájékoztatón összegezte a szombathelyi oltópontok ügyét, és kemény szavakkal illette Hende Csabát és a Vas megyei kormánymegbízottat.

Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő szerdán online sajtótájékoztatót tartott, melynek témája a szombathelyi önkormányzat által létesített oltópontok körüli botrány

03.13. 11:41

Mi folyik itt? Már az oltópontok is lehetnek ellenzékiek és kormánypártiak?

/ vélemény 36 hsz. /
Először a kormányhivatal is beleállt a szombathelyi oltóhelyek engedélyezésébe, de valószínű, jött egy telefon, hogy ezt azért mégse. Közben halmokban áll a vakcina és emberek halnak meg.
volt.

A képviselő emlékeztetett, hogy az önkormányzati oltópontok ügye mögött eleinte a Vas Megyei Kormányhivatal is ott állt, majd az utolsó pillanatban kihátrált belőle, azóta pedig egyetlen épkézláb magyarázatot sem kaptunk ennek okáról.

"Egyik napról a másikra úgy döntöttek, hogy a Nemény András által vezetett önkormányzat nem segíthet a szombathelyi háziorvosoknak. És mindezt úgy reagálta le Harangozó Bertalan (Vas megyei kormánymegbízott - szerk.), mint egy hisztériás óvodás, nem vette fel a telefont a város megválasztott polgármesterének" - fogalmazott Ungár.

A képviselő mindebből arra következtet, hogy szinte biztosan politikai döntés áll a háttérben, mégpedig Hende Csabának, Szombathely fideszes országgyűlési képviselőjének döntése.

"Ez a döntés arról szól, hogy a szombathelyi emberek egészségénél fontosabb az, hogy a Fidesz jó színben tűnjön fel, az ellenzék pedig rossz színben" - mondta Ungár Péter, aki azt is kifogásolja, hogy Hende Csaba a mai napig nem nyilatkozott az ügyben.

Kapcsolódó

03.14. 10:42

A szombathelyi háziorvosok kérik a városi oltópontok megnyitását a Kormányhivataltól

/ közélet 64 hsz. /
Megkaptuk a hivatalnak írt levelüket.

03.13. 11:41

Mi folyik itt? Már az oltópontok is lehetnek ellenzékiek és kormánypártiak?

/ vélemény 36 hsz. /
Először a kormányhivatal is beleállt a szombathelyi oltóhelyek engedélyezésébe, de valószínű, jött egy telefon, hogy ezt azért mégse. Közben halmokban áll a vakcina és emberek halnak meg.

Hozzászólások (19)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

mikornyicki: ...*s * f*d*szb*n *gyr* t*bbsz*r r*h*gn*k f*l h*ng*s*n. M*gy * ...
Ungár Pétert támogatja a szombathelyi ellenzéki előválasztáson a Jobbik
miki1950 : *z *s kr*mpl* *szt*s. * k*z*p*szt*ly *ls* f*l*n*k * kr*mpl*j*. ...
Márki-Zay Péter keményen nekiment Czeglédy Csabának a szombathelyi előválasztás miatt
miki1950 : N*m *ly*n *gysz*r* *z * k*rd*s. M*rt h* pl. *n l*nn*k *z *gy*k ...
Megvan az első érdeklődő Törőcsik Mari házára
elbandi: p*rsz*, m*nd*nk* *k*s*bb, h*sz *tt m*nd*nk* "sz*k*rt*"!!...
Kínai vakcina: mégsem véd a mutánsok okozta fertőzéstől
belabo: H*t*lm*s gr*t * m*gy*r b*jn*kcs*p*tn*k! V*g*g dr*kk*lt*m * m*ccs...
Bajnok a Haladás futsal csapata