NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Újra kesztyűt húztak a Fitt-boxosok

Ezúttal Győrben léptek a kötelek közé az ifjú vasi ökölvívók.

Január 23-án, szombaton immáron hatodik alkalommal rendezte meg a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület az Edzőküzdelmi Napot, ezúttal Győrben, a Gladiátor Akadémia Alapítvánnyal közösen.

Varsányi Áron edző lapunknak elmondta, hogy az előzetes nevezések alapján több mint 200 ökölvívóra számítottak, de sajnos az utolsó pillanatban jó néhány egyesület mégsem ment el. Végül 25 egyesület 107 ökölvívója jelent meg a reggeli mérlegelésen, majd ezt követően kicsik, nagyok, fiúk és lányok is kesztyűt ragadtak, hogy kor- és súlycsoportjuknak megfelelő ellenfelekkel vívjanak edzőmérkőzéseket versenykörülmények között.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Mint mondja, mindenki igazán komolyan vette a feladatot, hiszen vészesen közeledik a versenyszezon, ez a nap pedig kiváló lehetőség volt a gyakorlásra és az erőviszonyok felmérésére is. Több ringben zajlottak a küzdelmek, így mindenkinek volt lehetősége a párosításon szereplő mérkőzéseken kívül is összecsapni jövőbeni riválisaival.

„Egyesületünk 10 versenyzője vett részt a megmérettetésen, akik mindannyian nagyon szépen helytálltak, minden erejüket beleadva bokszolták végig a meneteket, ezáltal rengeteg tapasztaltot szereztek, amit a jövőben kamatoztatni tudnak majd az éles összecsapások során” – zárta mondandóját Varsányi.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés