NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Újabb baleset a 84-es úton: két autó ütközött

Félpályás forgalomkorlátozás van Rábasömjén közelében.

"A 84-es főúton haladt Sárvár felől Sopron irányába egy Alfa Romeo, amikor balról, Rábasömjén felől egy Dacia kanyarodott a főútra" - jelentette munkatársunk a helyszínről.

A főútvonalon haladó jármű belecsapódott a Dacia hátuljába, ami ettől a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról és megpördülve, felborulva bokrok közé sodródott.

rs_2a
fotó: TM/Nyugat.hu

Az Alfa Romeo szintén megpördült és a töltés oldalán állt meg. A balesetben a vétlen jármű vezetője nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. Információnk szerint az orrcsontja törött el. A mentők kórházba szállították.

rs_1a
fotó: TM/Nyugat.hu

A Daciában ketten utaztak, közülük senki nem sérült meg. A mentés és műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon. Nagy torlódás alakult ki.

rs_6a
fotó: TM/Nyugat.hu

A 84-es főúton mindkét irányban több kilométeres torlódás alakult ki. A környéket ismerők közül többen úgy gondolták, hogy Rábasömjén felé talán ki tudják kerülni a dugót, de mivel a baleset a rábasömjéni kereszteződésben történt, ezért ők is "csapdába" kerültek.

A Dacia vezetője nem találta meg a mobiltelefonját és elképzelhetőnek tartották, hogy az ütközéskor kirepült a járműből. A férfi egy másik mobiltelefonról megcsörgette a sajátját és kiderült, hogy a mobil berepült a sűrű bokros részre. Ezt egy tűzoltó hozta ki a sofőrnek. Ez az eset is jól mutatja, hogy mennyire fontos megállni egy friss baleset mellett és megkérdezni azt, hogy van-e szükség segítségre. A Dacia vezetője ugyan nem sérült meg a balesetben, de segítséget sem tudott volna hívni.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

realista: * l*ny*g,h*gy * sp*c**l*s*n k*pz*tt z*ld*gy* f*t*n*cs*s *s * k*r...
Mire jó a Médiaközpont, merre tart a cég?
hozzászóló1: S*t*ry K*r*ly j*l l*tj*, *z * v*r*sv*z*t*s cs*k * p*nzt k*lt*. ...
Mire jó a Médiaközpont, merre tart a cég?
polgartars: "* r*g* st*d**nt *s k*ll*tt *t*m*lt*tn* *s *z *j*t *s k*ll,d...
"Szombathelyi" gól a németek ellen
realista: * l*ny*g,h*gy * k*rm*nyb*zt*s *r*t * s*b*ss*gk*rlzt*z*s,cs*kk*nt...
Videó: Kánikulába dermedt a szombathelyi „térköves” Berzsenyi tér
kovacs_ugynok: B*r*ms*g. *sz*b*n s*ncs k*l*n j*g*k*t b*zt*s*t*n*, cs*k s*k*t*l ...
Orbán: „Ma az állam aktívan védelmezi a homoszexuálisok jogait”