NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Holnap egyeztetnek az új edzőről a Haladás vezetői

Csertői Aurél már nem a Haladás vezetőedzője. Deéry Attila, a klub ügyvezetője nem volt ott a mai budapesti mérkőzésen, így a folytatásról még nincs döntés.

Mint ismert, a Haladás 3-1-re kikapott Újpesten, így a szakmai stáb nem tudta teljesíteni a vele szemben elvárt négy pontot, Csertői Aurél tehát nem folytathatja munkáját.

A Nyugat információi szerint ma állítólag Budapesten nem tudtak egyeztetni a Haladás tulajdonosai, mert Deéry Attila nem volt ott a tévé által is közvetített találkozón.

Deéry szombat délutánra hívta össze a taggyűlést, amely a helyzetet hivatott megoldani. Azt azonban senki nem tudja megmondani, hogy ott ki fogja képviselni a 44 %-os tulajdonjoggal rendelkező Halmill Kft.-t.
Információnk szerint, az is előfordulhat, hogy senki, és az önkormányzati többségi tulajdon nyomán az ügyvezető egyszemélyes döntést hoz a vezetőedző posztról.

A Nyugat egyébként úgy tudja, hogy komoly feszültséget okozott, hogy Deéry, akárcsak a kecskeméti meccsről, erről is távolmaradt. Kóbor László (Halmill Kft.) kijelentette, hogy nem utazik holnap Szombathelyre és Halmai Gábor sem tud ott lenni, kérdés, hogy Illés Béla (Halmill Kft.) részt vesz-e a tárgyaláson.

Kapcsolódó

2010.10.15. 19:11

Újpest FC - Szombathelyi Haladás 3-1. Online közvetítés

/ haladás /
Ma este hét órától Újpesten játszik bajnokit a Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapata. Kövesse nyomon velünk az eseményeket!

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

lolka: *zz*l *n *s t*szt*b*n v*gy*k. H* *zt n*zz*k, n*m s*k*r*lt k*v*t...
Úgy néz ki, befellegzett az egyik híres Vas megyei pékségnek
miki1950 : *hh*z * t*m*h*z k*pcs*l*d**n m*gj*l*nt K*r*ny* Gy*rgy t*ll*b*l *...
Magyarország kilép az Unióból vagy Orbán elbukik? Mi lehet a vége az EU-val folytatott harcnak?
rheingold1926: L*m l*m, m*g*nt b*b*z*ny*s*d*k, h*gy * pl*k*t*kh*z *s *gy k*ll n...
Ujjlenyomatot vett a rendőrség egy átragasztott kormányzati plakátról Pécsen
rheingold1926: R*p*l * P*g*z*s, k* t*dj* h*l *ll m*g, s k*t h*l, k*t m*k*r t*g...
Magyarország kilép az Unióból vagy Orbán elbukik? Mi lehet a vége az EU-val folytatott harcnak?
lalika: H* * n*p b*l*d*gl*k *s,*kk*r *s * f*gj* m*gm*nd*n* k* k*ph*t *s ...
Magyarország elbukta a Norvég Alap 77 milliárdját