NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Lángok és sűrű füst a szombathelyi szeméttelepen (légifelvételekkel frissítve)

Egész Szombathelyről és a környező településekről is látszott az a sötét füstfelhő, ami a szombathelyi szeméttelepről szállt fel. A tűzoltóknak sokszor kellett fordulniuk a vízszállítóval. Videókkal.

Lángok csaptak fel a szombathelyi szeméttelepen vasárnap, nem sokkal dél előtt. A szemét néhány száz négyzetméteren lángolt, de óriás fekete füstfelhő száll fel a telepről. A szombathelyi tűzoltók néhány óra alatt eloltották a tüzet és az izzó szemetet. A füst az egész városból látszott.

A szeméttelep kerítése mellett időnként piknikhangulat uralkodott, ugyanis több tucat ember ment el tűznézőbe a környező kiskertekből. Akadtak olyanok is, akik a városból autóztak ki a telep mellé, hogy lássák az oltást.

A tűzoltást nézte néhány 12 év körüli fiú is és hangosan "béna buzizták" a tűzoltókat, amiért azok nem képesek eloltani egy kis tüzet, holott "csak le kéne locsolni". Néhány perc után a közelben állók több tagja is megunta a folyamatos szidalmazást és előbb finoman, majd egy szemtelen feleselés után már keményebben kiosztották a gyerekeket.

A tűzoltókat elsőként az AirGuard levegőben köröző felderítője értesítette a szeméttelepről felszálló füstről. A repülőből videót is készítettek a tűzről, amit cikkünkben megtekinthetnek Olvasóink is.

Hozzászólások (5)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

amiede: Cs*k gr*t*l*ln* l*h*t. N*m j*bb *z m*nt * gy*l*lk*d*s *s * f*c*m...
Tudta, hogy Szombathelyen a panelházak között van egy mini arborétum?
iszek: F*c*zn* k*ll*tt v*ln*,zs*bh*k*zn*, sz*ty*l*t k*pk*dn*...t*l*n m...
A Hősök terén tüntetnek az egészségügyi dolgozók
okoska120: *lph* v*r*s *ll*n* *lt*st t*sz*k k*t*l*z*v*, *m*k*r * d*lt* *s g...
Kijött a rendelet, hogy kiknek lesz kötelező a koronavírus elleni védőoltás
zuckerpopo: K*r*kp*r*s v*r*sn*k br*ng*s f*t*r j*r, n*m *rt*m * t*lt*k*z*k*t....
Olvasóink többsége szerint a szombathelyi Fő téren hosszában is kellene kerékpárút
mikrobi: * m*nk*v*z*t* f*l*l*s*g*, t*dn** k*ll*t v*ln* h*gy n*m *ng*d* r*...
Húsz tonnás markoló szakadt pincébe Szombathelyen