NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Rommá törte a Toyotát az Opel az M86-oson – Megpördülő Seattal kezdődött

Több órán keresztül lezárta a rendőrség az M86-os autóút Szombathely felé vezető oldalát Vát és Vép között szerdán késő este. Három roncs foglalta el az utat, a mentők két embert szállítottak kórházba.
fotó: TM

A Szombathely felé tartó Seat kamiont előzött az M86-os autóúton. A külső sávba visszatéréskor feltehetőleg a viharos szél lökte meg a személyautót, a sofőr pedig hirtelen mozdulattal próbált visszatérni a padkáról az úttestre. A Seat a menetirány szerint bal oldali szalagkorlátnak ütközött és keresztbe fordulva állt meg az autóúton. A kamion tovább hajtott.

fotó: TM

A baleset után a jármű vezetője kiszállt az autóból és egy segítő segítségével kitettek egy elakadásjelző háromszöget az úttestre, hogy figyelmeztessék a veszélyre az érkezőket. Egy Toyota érkezett ezután és a vezetője információnk szerint meg is állt. Az ezután érkező Opel azonban nagy sebességgel belehajtott a Toyotába, amitől mindkét autó megpördült és menetiránnyal szembe állt meg.

fotó: TM

Óriási szerencse, hogy a Toyota hátsó ülésén senki sem utazott, képeink azt is megmutatják, miért... Az Opel vezetője nem használta a biztonsági övét, a mentők kórházba szállították, ahogy a Toyota vezetőjét is. Az elsődleges adatok alapján nem szenvedtek súlyos sérülést.

További képekét kattintson!
fotó: TM

A lezárt M86-os autóút szakaszon sokan bent ragadtak azok közül, akik a baleset után érkeztek. A rendőrök a személyautókat és kisbuszokat visszafordították és a 88-as főút lehajtójáig visszakísérték a kocsisort, kb. két órányi plusz várakozástól kímélve meg ezzel az utazókat. A kamionoknak meg kellett várniuk a helyszínelés végét.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Fater: Cs*k t*dn* k*ll*n* *lv*sn*, n*m*t*l v*gy *ng*l*l. J*, t*d*m, h*g...
Ausztria feladja a leckét a nyaralni vágyóknak
Fater: https://www.bm***.gv.*t/...
Ausztria feladja a leckét a nyaralni vágyóknak
Pizsi: N*m k*ll cs*k *z*rt t*r*ln* * k*mm*nt*m*t, m*rt l*k*cs*g k*mcs*z...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
Fater: R*p*st??????? N*, *z h*t*l*s. T* m*g m*r v*t*tk*zt*k. T*kf*j*k....
Ausztria feladja a leckét a nyaralni vágyóknak
Fater: N*k*m *nk*bb H*tl*r * b*r*t*m....
Rendkívüli tüntetést jelentettek be hétfőre