NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Kultúra

Továbbra is intenzíven van Jordán Tamás

A Weöres Sándor Színház direktora egy járdaszegélynek esett neki.

Szombaton adtunk hírt róla, hogy Jordán Tamás súlyos balesetet szenvedett a Pécsi Országos Színházi Találkozón, ahol elesett és beütötte a fejét egy járdaszegélybe.

A blikk a pécsi kórházban érte utol az igazgatót.

A szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója elmondta, az lehetett a baj, hogy aznap keveset evett és ivott, ezért leesett a vércukorszintje. Jordánt a mentők a pécsi kórházba szállították, ahol jelenleg is ápolják. Jordán azt mondta, hogy egy ideig még biztosan kórházban marad, és a gyógyulása érdekében senkit nem engednek be hozzá.

Jordán Tamás
fotó: nyugat.hu

– Az intenzív osztályon vagyok, ezért egyáltalán nem fogadhatok látogatókat - mondta a blikk.hu -nak Jordán Tamás. Nincs fájdalmam, szerencsére nem fáj a fejem. Ugyanakkor nagyon gyenge vagyok még, most az a legfontosabb, hogy visszanyerjem az erőmet – mondta a hallhatóan megviselt igazgató, aki hozzátette, már jobban érzi magát, mint a baleset napján. Fővárosi otthonától távol Jordánt valószínűleg a családtagjai sem látogathatják meg, kérdéses, mikor térhet haza. Úgy tudjuk, hogy Jordán arc- és koponyarepedést szenvedett.

Hozzászólások (10)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

namsub: H*szt*r**k*lt*n*k t*t*l*l*m *zt * b*lf*szt *m*ly*k * k*v*d t*m*j...
Pfizer és Moderna: a vártnál több a szívizomgyulladás a fiatal férfiaknál
iszek: M*jd * p*kh*s* m*gm*ndj* * fr*nk*t. M*nd*n m*gy*r*k k*pcs*k- d*k...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
kezdem: ***....j*g*s *m*t *rsz.......
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
lolka: *tt n*m * t*rd*l*sr*l v*n sz*. "M*nd*nk*' *gy f*j*z* k*...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
Kari: N*m k*ll n*k*k * m*gy*r t*r*st* n*. :D ...
Ausztria feladja a leckét a nyaralni vágyóknak