NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Életmód

Tojáskeresés és tréfás játékok a Kámoni Arborétumban

Kétszer is rendeztek tojáskeresést az arborétumban és a télikabátos gyerekek nagyon élvezték. Utána a látogatóközpontban ügyeskedhettek.

A télies időtől leginkább a szülők félnek, a gyerekeket cseppet sem izgatta, hogy télikabátban, sapkában kell tojások nyomát kutatni az arborétum fái között. Húsvét hétfőn két alkalommal is indulhatott a nagy csokivadászat. A szervezőknek újabb piros pontot írunk be, amiért száműzték a gyerekek kissé illúzióromboló, otthonról hozott nylontáskáit és húsvéti szütyővel látták el a gyerkőcöket.

Tojáskeresés és tréfás játékok a Kámoni Arborétumban
fotó: Tánczos Mihály

A répával díszített táska senkinél nem maradt üres, nyuszilányok gondoskodtak arról, hogy a lassabb apróságok elé is pottyanjon véletlenül csokitojás a magasból. Természetesen a keresés áldozatokkal is járt, néhány avarban megbúvó édességre a cipőtalp alatti roppanás alapján találtak rá a tojásvadászok.

A Kámoni Arborétum látogatóközpontjában tovább folytatódott a móka. Két szinten találhattak elfoglaltságot a kicsik és a nagyobbak. A nagyobbak alatt valójában felnőtteket értünk, akik gyermeki mosollyal pukkasztgatták a cukrot rejtő lufit, szlalomoztak a nyuszifigurákért, vagy éppen lufiállatot hajtogattattak maguknak.

Tojáskeresés és tréfás játékok a Kámoni Arborétumban
fotó: Tánczos Mihály

Képgalériánkban megörökítettük a különböző helyszíneken zajló vidám szorgoskodást és távozáskor mi is kaptunk egy lufilényt, valamint egy ötletes húsvéti figurákból összeállított montázst.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

eheti: *z*n *gy V*d*s n*m t*d m*gl*p*dn*! :) ...
Sok helyen leállt a Messenger
gnoan01: *l*sz*r n*m h*tt*m * sz*m*mn*k *m*k*r m*gl*tt*m...
Tavaszi piknikre változott a botrányos szombathelyi oltakozás
westend: *ny*d*t n*m v*tt*m * sz*mr*, t* *d**t*, m*v*l n*m b*sz*lt *ly*n ...
Nyilvánosságra hozták, milyen mellékhatásai lehetnek a kínai vakcinának
kovacsgeza: "H*t s*jn*s n*m t*d*tt s*g*t*n*, m*rt *ly*t m*nd*tt, *m*t *d...
Kormányinfó: március 15-ig maradnak a korlátozások
busman: N*m-*? T*bbsz*r *d**t*zt*l, h*jt*tt*d *gy*n*zt * m*ntr*t. F*sz t...
Nyilvánosságra hozták, milyen mellékhatásai lehetnek a kínai vakcinának