NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Több mint 50 kiló marihuánára bukkantak egy magyar kamionban az M7-es zalai részén

Pechjére átvizsgálták a kamiont az egyik pihenőnél.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása bűntett miatt folytat nyomozást egy 57 éves férfi ellen. Július 13-án a hajnali órákban ugyanis az M7-es autópálya sormási pihenőjében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Igazgatóságának járőrei ellenőrizték kamionját és a félpótkocsi oldalsó tároló rekeszeiből kialakított helyeken kábítószergyanús növényi törmeléket találtak.

fotó: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezt követően a Zala megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a különböző rejtekhelyekről több mint 50 kilogramm – az előzetes szakértői vélemény alapján – marihuánát foglaltak le, melynek feketepiaci értéke több tízmillió forint.

fotó: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a férfit elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek a sofőr letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság 2020. július 14-én elrendelt. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával folytatja az ügy vizsgálatát.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés