NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Több mint 4 milliós büntetést kapott Jakab Péter, mert egy zsák krumplit akart adni Orbán Viktornak

Ez bizony egy rekordbüntetés a Parlamentben.

Drágul a zöldség, na! 4,4 millió forintra büntette Kövér László Jakab Pétert a zsák krumpli miatt – írja az Alfahír. A Jobbik elnökének most azért kell majd perkálnia, mert amikor egy héttel ezelőtt felszólalt a Parlamentben a borsodi időközi választás kapcsán, egy zsák krumplival indult el Orbán Viktor miniszterelnök felé.

Jakabot végül a Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté és a párt országgyűlési képviselője, Balla György állította meg, így a zsák végül nem ért célba. De videón természetesen megörökítették, amit Jakab később közzé is tett a Facebookon, ezen már az is látható, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Kövér László házelnök is elé lépett.

„Egy jogállamban ezzel nyilván lehetne jogi útra terelni az ügyet, de mi nem élünk jogállamban. Annyit tehetünk, hogy a mentelmi bizottsághoz fellebbezünk, de azért nagy csodavárás nincs ebben a kérdésben. Nem tehettem mást, mint hogy azzal a krumplival, amit a Fidesz osztogatott Borsodban és az egész országban immár 10 éve, megajándékozzam a 'kedves vezetőt', hogy lássa, milyen az amikor csak ennyire értékelik az embert” – közölte Jakab.

Hozzászólások (30)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

StarMan: S*jn*ll*k, h* n*k*d *z. *tt v*gy*rg*tt * f*l k*p*rny*n * b.b*ny*...
Jön az egyházi lakásügynökség
StarMan: G*zd*g *mb*r *s l*h*t sz*r*ny. T* * sz*g*nys*gr* g*nd*lt*l, d* n...
Jön az egyházi lakásügynökség
StarMan: D*l-*fr*k** f*z*t**gys*g. H* b*rsz v*l*, n*k*d *s v*n r*nd*d, h*...
Ön találkozott már a szombathelyi bevásárlókocsi-fantommal?
StarMan: *ssz*gy*jth*tn*t*k *gy c*kkb*n *gy*n*zt, "h*v* l*tt*k * h*v*...
Hol vannak hűvös helyek és ivókutak Szombathelyen?
StarMan: H*n*p*k *t* pr*b*l*m m*g*rt*tn* * "v*d*tts*g"-r*l p*p*l*...
Riasztó hír érkezett az egyik kínai vakcináról