NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Több kémény is kigyulladt csütörtökön Vas megyében

De tűzoltóink ismét topon voltak.

Egy hektáron égett a nádas és a száraz fű a Csepreg és Kiszsidány közötti közút mellett. A tüzet a csepregi önkormányzati, a szombathelyi hivatásos és a horvátzsidányi önkéntes tűzoltók négy vízsugárral, puttonyfecskendőkkel és kéziszerszámok segítségével oltották el. A rendőrség az erős füst miatt forgalomirányítást végzett, senki sem sérült meg - derül ki a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság péntek reggeli jelentéséből.

Kéményben lerakódott korom égett Kemenessömjénben, a Berzsenyi Dániel utca egyik két szintes családi házában. A celldömölki önkormányzati tűzoltók eltávolították a fűtőanyagot a vegyes tüzelésű kazánból, a kémény intenzív izzását egy poroltóval eloltották. A tűzoltók a kémény használatát annak műszaki felülvizsgálatáig megtiltották, a lakók a fűtést más módon oldották meg. A tűzesetnél nem sérült meg senki.

Szentgotthárdon, a Széchenyi út egyik családi házában is izzott, parázslott a kéményben lerakódott korom. A szentgotthárdi hivatásos tűzoltók a vegyes tüzelésű kazánból a fűtőanyagot eltávolították, a lakóépület helyiségeit leellenőrizték, az izzást megszüntették. A kémény használatát annak műszaki felülvizsgálatáig megtiltották, a tűzesetnél személyi sérülés nem történt.

Avar égett a 8-as számú főút mellett Karakó településnél kétszáz négyzetméteren. A lángokat a celldömölki önkormányzati és a jánosházai önkéntes tűzoltók oltották el egy vízsugárral. Senki nem sérült meg.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Katka: * k*rm*ny gy*l*z*t*s *gy**t n* pr*b*lj* m*gm*gy*r*zn*, n*m f*g s...
35 évre magánkézbe akarja adni a magyar kormány a gyorsforgalmi úthálózatot
Katka: B*jj v*ssz* * f*k*l**b*, *tt *rz*d j*l m*g*d, m*rt m*nt l*tn* *z...
Nem vártak a csodára – Összefogott egy maroknyi szombathelyi kiskertes és lekavicsozták saját utcájukat
Katka: H*t t* n*gy*n b*t*g*k v*gyt*k, *ly*n *mb*r*k*t n*v*lt k* * f*d*s...
Kiemelkedő munkát végző pedagógusokat tüntettek ki Szombathelyen
mihu68: *k*k *zt * v*r*st l*n*ll*zt*k *z*kn*k n*m k*ll*tt l*m*nd*n* m*rt...
Szombathely legrosszabb állapotban lévő utcái: A Paragvári utca
fgzb: R*h*b*zt*l, *z * M*gy*r K*zl*ny. m*r * ny*md*b*n f*t * g*p*kb*...
35 évre magánkézbe akarja adni a magyar kormány a gyorsforgalmi úthálózatot