NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hasznos

Neked sem volt neted tegnap délben?

A Telekom elismerte a hibát, de az okát nem tudtuk meg.

Én is, és velem együtt még más kollega is bosszankodott amiatt, hogy szerdán délben se szó, se beszéd eltűnt a Telekomos net a mobilokról. Később aztán olvasók is panazskodtak, hogy közel egy óráig nem volt netük. Először persze mindenki azt gondolta, hogy nála van a hiba, aztán, ahogy egyre többen észlelték a hibát merült fel a gyanú, hogy bizony központi üzemzavarról van szó. Azt egyébként szintén nem tudni, hogy csak Szombathelyen, Vas megyében vagy az egész országban volt észlelhető a kihagyás.

Megkerestük hát a Telekomot, hogy megkérezzük mi volt a hiba oka, a következő válaszokat kaptuk:

 • Ügyfeleink a mobilinternet szolgáltatásban átmenetileg bizonytalan működést tapasztalhattak május 10-én délben, bízunk benne, hogy sokan talán észre sem vették, olyan rövid ideig tartott ez, és szakembereink mindent elkövettek, hogy a hiba gyorsan elháruljon. Ügyfeleink türelmét és megértését ezúton is köszönjük!
 • A Magyar Telekom hazánkban egyedülállóan széleskörű szolgáltatási palettával rendelkezik, ügyfeleink között a lakosságon kívül kkv-k, nagyvállalatok és intézmények is vannak. A teljesség igénye nélkül: egyaránt nyújtunk vezetékes és mobil hangszolgáltatást, vezetékes és mobilnetet, TV szolgáltatást és számos vállalatnak nyújtunk például tömeges SMS-szolgáltatást is. Szinte mindenhol ott vagyunk, ezért lehet feltűnő ügyfeleink számára, ha éppen ezen sokszínű szolgáltatások közül valamelyik átmenetileg esetleg nem elérhető.
 • Egy ekkora kiterjedésű és egy ilyen bonyolultságú távközlési és informatikai infrastruktúra üzemeltetése sosem lehet teljességgel hibamentes. Akár egy hálózati eszköz meghibásodása, akár egy kábel átvágása is okozhat olyan kiesést, amely már feltűnik mondjuk megyei vagy regionális szinten, kisebb vagy nagyobb ügyfélkört érintve. De minden esetben mindent elkövetünk, hogy mihamarabb helyreálljon a megszokott szolgáltatásminőség, folyamatos tájékoztatást nyújtva mindeközben.
 • Szóval a lényeg, hogy biztos, hogy a Telekomnál volt a hiba de, hogy mi romolhatott el azt nem tudtuk meg.

  Hozzászólások (1)

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Keresés

  Hozzászólások

  marko1968: *g*n *h*l v*n h*ll*d*k*dv*r *d* *ngy*n l*r*kh*tj*k * h*lyb*l**k ...
  Kidobott autógumi az Uránia udvarban - Közben a város szélén küzdenek az illegális hulladéklerakókkal
  eheti: N*v*zz*k *t k*rm*n*tn*k. Sz*r*nt*m m*g *ll*m* t*m*g*t*st *s k*p...
  Március végén dőlhet el az idei Savaria Karnevál sorsa
  demoktatorovm: T*h*t *n, *k* 38 *v*s*n m*g*s v*rny*m*sb*n sz*nv*d*k *s *kt*v*n ...
  Tényleg komoly, átlépte a 15 ezret a járványban elhunytak száma
  iszek: N*m sz*l * pr*gr*m *z *kt*t*sr*l. V*n *ly*n k*z*p*sk*l*,*m*ly*k...
  Itt a Momentum Új Rendszerváltás programja
  komment: *n *zt g*nd*l*m *z *g*szr*l, h*gy *n *s sz*r*tn*k v*kc*n*t v*l*s...
  Ön mit gondol arról, hogy Orbán Viktort a kínai vakcinával oltották be?