NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Kultúra

Tasnádi Péter Szombathelyen is bemutatja A gengsztervilág titkait

Harmadik könyve jelent meg Tasnádinak, akit az 1990-es években keresztapának tartottak Budapesten.

Igen, beleírok a könyvbe, ezt jelenti a dedikálás - mondja a telefonba Tasnádi Péter, amikor a szombathelyi eseményről érdeklődünk nála. Aztán megjegyzi, azért hangsúlyozta ezt ki, mert vannak, akik megkérdezik, hogy tényleg beleír-e a könyvbe, amit egyébként csak nála lehet megvásárolni.

fotó:

Azt is kiemeli, hogy a szombathelyi dedikálás lesz a harmadik, az első Szegeden volt, aztán nemrég Budapesten tartották a hivatalos könyvbemutatót. És kéri, ne felejtsük el megemlíteni, hogy Szombathelyen meg is lehet vásárolni majd a könyvet, amit egyébként a könyvesboltok nem árusítanak.

A gengsztervilág titkai című könyv Tasnádi harmadik kötete, az elsőnek Maffia életre-halálra , a másodiknak 983 nap a Fidesz börtönében volt a címe.

Tasnádi Pétert a 90-es években keresztapának tartották Budapesten, őrző-védő cége az egész országban jelen volt, és megjelenésével erősítette is ezt a képet magáról. Kastélyban lakott, testőrök kísérték, drága ruhákat, cipőket, órákat hordott.

Tasnádit 1992-ben felfüggesztett börtönre ítélték zsarolás, lőfegyverrel való visszaélés miatt, majd 1999-ben az első magyar maffiaper főszereplője lett. Négy és fél év börtönt kapott. 2006-ban újra vád alá helyezték, 2012-ben ítélték jogerősen hét évre, 2016-ban szabadult.

A gengsztervilág titkai című könyv bemutatóval egybekötött dedikálása augusztus 28-án, pénteken 17 órakor kezdődik a szombathelyi Fő téri Art Caféban.

Hozzászólások (6)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

zofa: B*lk*n*? J*rt*l m*r *tt? *gy*bk*nt r*tt*gj * 4 f*l k*z*tt *tth*n...
Horvátország szélesre tárja a kapuit: már nem kell semmi, csak a személyi
kovacsg: Sz*r*tn*l t* *ly*n "g*ccsp*r*d*t" m*g*dn*k :) *m*gy t*ny...
Nem számít se eső, se szél, ezért a sárvári kiskertért bármit megtesz a tulaja
StarMan: M*s h*nn*n t*dh*tn*, m*t h*llg*tsz, h* t* *s cs*k g*nd*l*d? N*nc...
Pásztor Anna a kerítésen túlra került Szentgotthárdon.
zoll11: *lt*d*m k*pz*ln*, b*gy v*lt r*ssz*st* m*gny*lv*n*làst. *gy*bk*n...
Mbappé és Benzema rasszista magyar szurkolókra panaszkodik egy holland lap szerint - Frissítve
StarMan: F*lt*nt m*r, h*gy *z *m*gy *s * gy*zt*s*k *rt* "t*rt*n*lm*t&...
Nyilasok vonulását osztotta meg a szovjetek helyett a fideszes képviselő