NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

David Hasselhoff életnagyságú önmagát, Jennifer Lopez visszafelé kevert kávét követelt

A Sziget fellépőinek kívánságai semmik ahhoz képest, amit a szupersztárok agymenései tudnak produkálni. Összegyűjtöttünk párat közülük.

Évről-évre kapjuk az e-mail közleményt a Sziget sajtóirodájától, hogy mi mindent kérnek öltözőjükbe a legnagyobbak, mármint a fellépők. Vannak köztük érdekességek, de az óhajlisták nagyjából kimerülnek a meghatározott piamárkákban és ételtípusokban, esetleg néhány többé-kevésbé furcsa allűrben, de azok is jellemzően csak olyanok, amikre egy rutinos szervező csak lendületből legyint. Szupersztárék kasztja azonban más: ők annyira belelovallták magukat a rájuk szabott szerepekbe, hogy valószínűleg észre sem veszik, hogy az egónak milyen szintjein járnak.

Itt van mindjárt Christina Aguilera, aki rendőri kíséret nélkül el nem indul egy reptérről a nagyváros sűrűjébe - ugyanis egyszerűen nem hajlandó tudomást venni a forgalomról, haladni akar és pont. Ami pedig a backstage-et ( színpad mögötti VIP-rész a fellépőknek - a szerk. ) illeti, oda kötelező kikészíteni neki egy köcsögnyi Flintstones Vitamint .

Christina Aguilera a volán mögött
fotó: huy.com.ua

Barbra Streisandot sem kell félteni: egy nemrég zajlott londoni látogatásának alkalmával két hotelben ugyanazokat a kéréseket adta le. Azaz: rózsaszirmokat a vécébe és barackszínű vécépapírt mindehhez, hogy passzoljon a bőrszínéhez. Plusz 120 darab dizájner törülközőt, szintén barackszínben. Jennifer Lopez a VIP-terület minden négyzetméterére fehér borítást kér, fehér rózsákat és fehér gyertyákat, valamint azt, hogy kávéját szigorúan az óramutatóval ellentétes irányban keverjék meg.

Aranyott csaptelep, kiscicák, rágógumikezelő asszisztens

Mókusszemű Mariah Carey vadonatúj vécéülőkéhez ragaszkodik, bármerre is vesse a sors (vagyis a turnébusz), illetve aranyozott csaptelepekhez. Ha ezek nem állnak a szálloda rendelkezésére, be sem teszi a lábát. De ez csak a kezdet: saját ágyneműit hozza magával, illetve biztosítani kell neki annyi palackkal egy meghatározott típusú ásványvízből, ami elegendő neki és kutyájának minden napra. Ja, és nem megisszák: fürödnek benne. Hogy fokozzuk a fokozhatatlannak tűnőt, az énekesnő két légtisztítót, babákat és élő kiscicákat (!) kér öltözőjébe, valamint egy asszisztenst, aki elveszi használt rágógumiját.

A szuperallűrös Mariah Carey
fotó: webwallpapers.net

A fiúk sem engedik alacsonyra a lécet. Az ex-beatle Paul McCartney nem több és nem kevesebb mint tizenkilenc darab 1,8 méteres dús levelű növényt, és négy további ugyanekkora másféle szobanövényt kér a dressing roomba - hiába, a hideg neonokat valamivel tompítani kell. Eminem már jóval játékosabb kedvről tesz tanúbizonyságot: az ő listáján masszőr, Play Station, felállított kosárlabdagyűrű, pingpongasztal és több gyorsétterem még több kajája áll.

Fertőtlenített kilincsek és marokkói drapéria

Justin Timberlake a fertőzésektől való kóros fóbiában szenved, ezért szüksége van valakire, aki két óránként körbejár, és fertőtleníti az ajtókilincseket. A vén skót, Rod Stewart külön sötétítő csapatot alkalmaz, akik az utolsó csepp fényt is elszívják a szobában délutáni szunyókálása előtt. Johnny Depp marokkói drapériát, sok gyertyát és vízipipát igényel. Jim Carrey ahhoz ragaszkodik, hogy minden filmjében, amiben repülőgépek szerepelnek, tűnjön fel az ő saját Gulfstream gépe is.

De a kedvencünk persze a jó öreg Hoff: a Baywatch-alfahímet és Michael Knightot alakító kedves alkoholista azt kéri házigazdáitól, hogy a színfalak mögött mindig várja egy róla mintázott életnagyságú alak.

David Hasselhoff, komment nem szükséges
fotó: sarcasm.net

A mi találós kérdésünk már csak annyi: hány pszichológus kell ahhoz, hogy egy A-listás sztár agyába visszacsavarja a villanykörtéket? Megfejtéseiket hozzászólások formájában várjuk.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Katka: Cs*k n*m m*g*nt *z * h*b*s, *k* ny*lv*n*ss*gr* h*zt*? * f*c* *...
Súlyosan antiszemita cikk jelent meg az Origón
George Clooney: S*k *g*zs*g*t *rt. F*lyt*ss*!...
Demeter Szilárd visszavonja a publicisztikáját, és törli magát a Facebookról
Katka: G*nd*l*m n*g v*n m*r * zs*r*s *ll*s!...
Szájer József lemondott EP mandátumáról
Katka: N*m * g*nd*z*kh*z t*rt*z*m , *gy k*zv*tl*n*l t*d*m * h*lyz*t*t. ...
105 lakó és 49 gondozó kapta el a vírust egy soproni idősotthonban, 12-en meghaltak
emberfarkas: M*s m*st s*jt*m, m*ly*n "sz*ll*m*" t*v*k*nys*gr* *dj* m*...
Szájer József lemondott EP mandátumáról