NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Szupermini tornát tartottak a szombathelyi, zalai és győri hokisok

Négy csapat csapott össze.

Szupermini tornát rendeztek nemrég a dunántúli jégkorongosok, melyen négy csapat mérkőzött meg egymással. A szombathelyiek ismét két csapattal állhattak ki a legkisebb zalaegerszegi és a győri hokisok ellen. Ez alkalommal pedig, mint a szervezők mondják, igyekeztek kiegyenlített erőviszonyokat összeállítani, így mind a fehér, mind a piros csapatban voltak tapasztaltabb és kezdő játékosok is.

A fehérek elsőre az Egerszegi Titánok gárdája ellen léptek jégre, ahol szoros, jó tempójú meccset játszottak, a pirosak pedig Titánokkal néztek farkasszemet. A fehérek másodikként a győriekkel mérkőztek meg, a lendület továbbra is kitartott és eredményes két meccs után tudtak szünetre menni. A piros együttes a Győri NEMAK csapatával csapott össze.

Balról jobbra álló sor: Raffai Mór, Velladics Gergely, Tóth Kornél, Fullár Zsigmond, Lengyel Noel, Bereczki Péter, Velladics Bence, Alapi Rebeka, Göncz Hanga. Balról jobbra térdelő sor: Sipos Botond, Mazzag Lőrinc, Németh Nimród, Szolga Bence, Kovács Huba, Major Márton, Szopori Benett, Kovács Kornél. Kapusok: Tóth Noel, Cziráki Levente. Edzők: Petényi Szilvia, Göncz Szabolcs
fotó: Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

A torna második részében a két Pingvin-gárda mérkőzött meg egymással, ahol egy igazán kiegyenlített és izgalmas összecsapást láthattak az edzők és a nézők. A fehér csapat utolsó meccsét újfent az Egerszegi Titánokkal játszotta, azonban az első találkozóval ellentétben most inkább a zalaiak bírták jobban. A pirosak pedig ismét a győriekkel meccseltek zárásként.

„A játéknap nagyszerűen sikerült, sok kis Pingvinünk szerzett gólt, aminek az online közvetítéseken keresztül örülhettek szüleik, rokonaik. A rendezésben sok szülő is aktívan részt vett, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni!” – mondta lapunknak Göncz Szabolcs edző.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kriszpo: *zt n*m *z *n k*mm*ntj*r* sz*nt*m, cs*k *gy....
Pöcsöt rajzolt egy győri közintézményre, egy évre börtönbe mehet
kriszpo: "P*cs*t r*jz*lt" *n *lh*sz*m, h*gy "l*z*k" v*gy*...
Pöcsöt rajzolt egy győri közintézményre, egy évre börtönbe mehet
kisdobos: * r*z*rv*t*m*k l*k**n*k s*m t*sz*k k*zv*tl*n k*z*l*b* * 130 d*c*...
Nem robbant be igazán a szombathelyi szentivánéj első napja
Szalay Miklós: K*zb*n m*r n*m *s. D* m* m*nd*nt*l f*gg * r*szv*ny *r*? ht...
A Coca-Colának négymilliárd dollárjába került, hogy C. Ronaldo eltolt maga elől egy üdítőt
Szalay Miklós: 0-2 + *gy n*m sz*kv*ny*s *l*mz*s * pr*f* sp*rt t*rs*d*lm* sz*...
Mire lehet számítani a francia válogatott ellen? - Elemzés