NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Szombaton Körmenden is nézők előtt lesz kosárlabda meccs

Szigorú szabályok mellett természetesen.

Az Egis Körmend szeptember 12-én, szombaton, 18 órától fogadja a Sopron KC együttesét a Mogyorósy Szilárd emlékmérkőzés keretein belül. A lebonyolítási rendről adott ki közleményt a piros-fekete alakulat - írja a BB1.hu .

A járványveszélyre való tekintettel a mérkőzésen a következő szabályokat alkalmazza a klub, kérik ezek betartását a szurkolók és munkatársak részéről egyaránt:

A mérkőzésre érkezőknek a szabályoknak megfelelően maszkot kell viselniük.

A csarnok bejáratainál testhőmérsékletet mérnek. Mindkét oldalon 2-2 eszközzel fogják ezt végezni. 37 fokos testhőmérséklet felett a csarnokba való belépést nem tudják engedélyezni.

A beléptetést követően mindenki számára kötelező lesz a kézfertőtlenítés, ehhez ki fogják helyezni a szükséges fertőtlenítőszereket.

A beléptetés ezekkel az intézkedésekkel a megszokottnál több időt vesz igénybe, ezért a szervezők kérik, hogy mindenki időben érkezzen a csarnokba, hogy ne maradjon le senki a játékról!

A játékosok, edzők, játékvezetők, az asztalszemélyzet és a mérkőzés további résztvevői hátulról a Somogyi Iskola udvarán keresztül érkezhetnek a csarnokba.

Az egész csarnok területén kötelező lesz a maszkviselés, a nézők akkor vehetik azt le, amikor a helyüket elfoglalták.

Az ülőhelyek esetében egy elfoglalt szék mellett kettőnek mindig üresen kell maradnia. A szabadon hagyott székeket jelölni fogják. Az állórészeken – és ez igaz az uszoda feletti lelátóra is – kérik, hogy legalább 2 méteres távolságot tartsanak egymástól a jelenlévők. A klub fenntartja a jogot arra, hogy a beléptetést lezárja abban az esetben, ha az érdeklődés akkora lesz, hogy a további nézők érkezése miatt a fenti szabályok betartása már nem lenne lehetséges, így a mérkőzés megrendezése már nem lenne biztonságos.

A büfében egy időben legfeljebb 10 ember tartózkodhat, védőmaszkot viselve, a vásárlás idejéig. Az ott megvett árukat a nézőknek vagy a csarnokon kívül vagy pedig a helyükön kell elfogyasztaniuk. A zsűriasztalnál a személyzet az egész mérkőzés alatt kesztyűben és maszkban dolgozik.

A csarnokot ugyanúgy rendezik be, mint minden más mérkőzésre, tehát a pálya végében lévő lelátók is ki lesznek húzva, viszont a kispadok és a zsűriasztal mögött nem lehet majd ülni. Kérnek mindenkit, aki jelen lesz a mérkőzésen, hogy a fentieket fogadja el és tartsa be!

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

fgzb: N*gy*n m*gh*t*. * gy*r*kn*k m*nd*n j*t, d* n*gyf*t*rj*t *gy s*n...
Hamarosan megszületik Orbán Ráhel és Tiborcz István harmadik gyermeke
Latyak: * m*gy*r tr*n*r*k*s p*r, *ly*n *r*ny*s*k, m*nt *nn* K*r*ly *s D*...
Hamarosan megszületik Orbán Ráhel és Tiborcz István harmadik gyermeke
jóbarát: *z *tt h*zz*sz*l*k ,t*szt*l*t * k*v*t*ln*k m* *sm*t b*b*z*ny*t*t...
Hamarosan megszületik Orbán Ráhel és Tiborcz István harmadik gyermeke
emberfarkas: J*l h*ll*m? M*g m*nd*g *gr*k *z *z *sd*, k*rc*g* l*m*z? :-) * d...
Orbán Viktor: Jövő év elején elkezdjük a 13. havi nyugdíj visszaépítését
polgartars: *lk*s*r*t* m*nd * c*kk, m*nd sz*m*s h*zz*sz*l*s. * k*rny*z*tk...
Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: a Nárai utca, ahol már alig látni zöldet