NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Szombathelyi Momentum: Nincs Két Fidesz!

A párt helyi szervezete a Szájer-ügyet értékelte.

A Momentum Mozgalom Szombathelyi Helyi Szervezete a Szájer József körül kialakult botrány kapcsán az alábbi sajtóközleményt juttat el szerkesztőségünknek.


Nincs Két Fidesz!

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy amikor naponta dönt újabb és újabb csúcsokat a koronavírus áldozatainak a száma, és Európa-szerte súlyos korlátozásokra van szükség az emberéletek megóvása érdekében, akkor egy politikus törvényen felülinek gondolja magát.

fotó: Szombathelyi Momentum

A szombathelyiek különösen jól tudják, hogy nem ez az első eset, amikor kiderül a Fidesz embereinek drogozása. De a győriek is tudnának mesélni, milyen az, amikor polgármesterük prostituáltakkal jachtozik éppen annak a pártnak a tagjaként, amelyik a család szentségéről és a keresztényi életről beszél.

Meglepő, de ma új szintre süllyedt a Fidesz.

A kétszínűségük határtalan: Szájer József úgy vett részt illegális férfiorgián pénteken, hogy közben az országot irányító pártja hónapokig semmit sem tett Magyarország második vírushullámra való felkészítése érdekében.

De Szájer nem csupán ott volt a brüsszeli gangbang buliban, hanem a rendőrség kiérkezésekor az ereszcsatornán keresztül próbált meg elmenekülni, drogokkal a hátizsákjában.

A Fidesznél valójában szó sincs keresztény-konzervatív értékrendről, az csak a közpénzek rendszerszintű ellopásának, a gátlástalan hatalomkoncentrációnak a selyempapírba csomagolása. Éppen ők azok, akik jelenleg az uniós pénzeket tartják vissza vétójukkal mindaddig, amíg azok szétosztása jogállami feltételekhez van kötve.

Szájer József szex- és drogbotránya egy hosszú folyamatot lezárva a kormánypárt teljes erkölcsi csődjét jelenti. Követeljük a Fidesz szombathelyi szervezetétől, és kiváltképp Hende Csaba fideszes országgyűlési képviselőtől, hogy határolódjanak el, és ítéljék el a történteket!

Momentum Mozgalom Szombathelyi Helyi Szervezet

Hozzászólások (12)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kovacsg: *z n*m sz*r*t*tsz*lg*l*t, h*n*m *gy k*p*t*l*st* v*ll*lk*z*s. ...
Papíron Írországba költözik az Aptiv jó része, ami újabb mély sebet ejt a szombathelyi költségvetésben
gaful: *pp*n m* *k*rt*m 2021-r* v*nn*...!*z *gy j* h*r!...
Van egy jó hírünk a szombathelyi parkolóbérleteseknek
Pohonyai János: K*c*k*, 2 *v *s 3 p*rt!...
Pálinkás József új pártja is részt vesz az ellenzéki előválasztáson
mrs.megmondo: j*v*t*s: j*l*n *s*tb*n...
Meztelenül mutatta meg a volt KDNP-s Lukácsi Katalin, hogy mit kell megtanulni Auschwitzból
mrs.megmondo: S*jn*s *l*g r*ssz*l *ld*zt*k * c*g*ny*k*t... j*ln*k *s*tb*n, n*m...
Meztelenül mutatta meg a volt KDNP-s Lukácsi Katalin, hogy mit kell megtanulni Auschwitzból