NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

A szombathelyi kalapácsos ámokfutó követte el a győri gyerekgyilkosságokat

A férfi 2016-ban kalapáccsal támadt alvó feleségére Szombathelyen. Jó magaviselete miatt nemrég szabadult.

Információink szerint a győri gyermekgyilkosságot az a H. G. követte el, aki 2016-ban kalapáccsal támadt alvó feleségére Szombathelyen. A férfi nemrégiben szabadult, a gyermekek láthatáson voltak győri otthonában. A három gyermekből kettőt megölt, majd magával is végzett.

Ahogy arról lapunk is beszámolt

2019.12.15. 18:15

Ma: megölte két gyerekét, majd öngyilkos lett egy férfi Győrben

/ hírek /
Nyomoznak az ügyben.
, két gyermek és az apjuk holttestét találták meg ma Győrben, egy lakásban, ahol egy harmadik gyermek is tartózkodott. A 112Press információja szerint a kisgyermek az ablakon keresztül beszélt a hozzájuk érkezőkkel és elmondta, hogy testvérei nem ébrednek fel és az arcukon valami piros van.

fotó: Police.hu

A rendőrségi közlemény szerint: "Lakossági bejelentés alapján vizsgáltak át egy győri lakást a járőrök 2019. december 15-én 14 óra 50 perckor. Az egyenruhások az ingatlanban két gyermek holttestét találták meg. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján halálukat édesapjuk okozta, aki a bűncselekményt követően önkezével vetett véget életének. Holttestére a rendőrök egy másik helyiségben találtak rá. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást."[/p

H.G. a Szombathelyi Törvényszék folyosóján 2016-ban Fotó: 112Press
fotó: Tánczos Mihály
A 112Press videója a férfi korábbi bűncselekményével kapcsolatban:

Ahogyan arról 2017-ben beszámoltunk

2016.05.14. 09:12

Szemétledobóba száműzte felesége a kalapácsos támadót?

/ sokkoló gal. 1 hsz. 2 kapcs. /
Előzetesbe került H. Gábor, aki kalapáccsal támadt alvó feleségére. A házban tett látogatásunkkor kiderült, nem olyan fekete-fehér ez a történet, mint amilyennek először tűnt.
H.G. alkoholizálása miatt egyre gyakoribbak lettek a veszekedések a családban, amiből a három kiskorú gyermek sem maradt ki. 2016. májusában a férj egy kalapáccsal lépett alvó feleségéhez és többször a fejére sújtott vele, úgy hogy a szerszám nyele is eltörött. Közben csitította az asszonyt, hogy ne kiabáljon, mert felébrednek a gyerekek. A bíróság a férfit 5 év fegyházbüntetésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte, jó magaviselete miatt néhány hónapja szabadult és Győrbe költözött. A gyerekektől nem tiltották el, és úgy tudjuk, most voltak nála először azóta, amióta kiszabadult.

Hozzászólások (17)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Nagyadri: M*st m*r t*d*m, h*l r*mb*l * k*sz*b*d*lt *gyp*szt*t* f*h*rj*! T...
A levendulát veszélyes növénynek minősítheti az EU
StarMan: J*j, *tt * v*l*gv*g*! M*s n*ll*k m*s*k*nyv*t "*rn*k", t*...
Hajdú Péter és párja elkapta a delta-variánst
StarMan: H* n*m tr*f*, n* *rj*n*k v*cc*k*t. L*gy *s*csk*, 1 h*t*n *t t*rt...
Nem tréfa: 110 km/órás széllökések és jégeső jön
StarMan: H*ly*kn*k: k*r*s*b*n m*gt*l*ln* *z *rv*s* sz*kl*p*k*t. J*v*sl*m ...
Nagyon csúnya hírek érkeztek a delta variánsról
StarMan: J*gs*mv*n*k. * k*r*kp*r*s t*k*r*dj*n m*nd*nh*nn*n....
Olvasóink többsége szerint a szombathelyi Fő téren hosszában is kellene kerékpárút