NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Szombathelyen flashmobbal tiltakoztak a rabszolgatörvény ellen

Aljasnak tartják, hogy a döntések ellen tiltakozó országgyűlési képviselők ellen biztonsági őrök erőszakot alkalmaznak egy közpénzből fenntartott állami intézményben.

Balassa Pétertől, a Jobbik szombathelyi önkormányzati képviselőjétől kaptuk az alábbi sajtóközleményt, amelyből kiderül, hogy nemrég flashmobbal tiltakoztak Szombathelyen is a heti egy plusz munkanapot is lehetővé tevő rabszolgatörvény ellen. Következzék a közleményük:

Flashmob a Zanati úti körforgalomnál a rabszolgatörvény ellen
fotó: Jobbik Vas megye

A Zanati úti körforgalomban hívtuk fel a polgárok figyelmét a napokban elfogadott, a heti egy plusz munkanapot is lehetővé tevő rabszolgatörvényre, amelyet a Fidesz a képviselőknek nevezett szavazógépeivel fogadott el, és még jobban kiszolgáltatott helyzetbe hozza a magyar munkavállalókat. Arra is emlékeztetni akarjuk a választókat, hogy a kormánypárt saját bíróság felállítását is megszavaztatta, hogy a kényes ügyekben számára kedvező döntések szülessenek.

A Jobbik tiltakozik az ellen, hogy Magyarország Orbán Viktor magánállama legyen, ahol egy szűk kör érdekeinek megfelelő törvények születhetnek csak. Azt pedig kifejezetten aljasnak tartjuk, hogy a döntések ellen tiltakozó országgyűlési képviselők ellen biztonsági őrök erőszakot alkalmaznak egy közpénzből fenntartott, amúgy kormánypropagandára használt állami intézményben.

Ide vezetett a Fidesz megosztó, karaktergyilkosságokra alapozott, a legsötétebb időket idéző médiapolitikája: a habonyi látomásokból született muníciókkal ellátott szellemi munkásőrök, ideológiai házmesterek után megjöttek az igazi kidobók - adta hírül Balassa Péter, a Jobbik szombathelyi önkormányzati képviselője.

Flashmob a Zanati úti körforgalomnál a rabszolgatörvény ellen
fotó: Jobbik Vas megye

Egy biztos, holnapra egy napszabású tüntetést is szerveznek:

Legfrissebb infók a holnapi szombathelyi tüntetésről

Természetesen a túlóratörvény ellen gyülekeznek majd a szombathelyi városházán. Kedden 18 órára a szombathelyi városháza elé várják mindazokat, akik még múlt szerdán elfogadott, úgynevezett rabszolgatörvény ellen tüntetnének. Gyülekező 17.30-tól. Helyszín: Szombathelyi Városháza előtti tér A megmozdulást az Éljen Szombathely Egyesület, civilek és egyesületek szervezik a szakszervezetekkel együtt. MKKP Vas megye.

Keresés

Hozzászólások

Attila: Sz*k*tl*n * v*rs*ny * V*l*nn*k? M*g*rt*m *k*t, h*sz*n n*m v*lt*k...
A Volánbusz bíróságra megy, mert elveszítették a szombathelyi helyijárat működtetésére kiírt pályázatot
mape55: *gy t*n*k * v*l*nn*l n*m cs*k *rn*, d* *lv*sn* s*m t*dn*k. * p*...
A Volánbusz bíróságra megy, mert elveszítették a szombathelyi helyijárat működtetésére kiírt pályázatot
iszek: *dd*g m*nd*g *zt h*rs*gt*k,h*gy s*mm* k*l*nbs*g *gy*n*z*n *r* m*...
Úgy néz ki, befellegzett az egyik híres Vas megyei pékségnek
Attila: N*k*m *z *z *tf*st*s t*tsz*k * l*gj*bb*n: "Br*ssz*l *gy v...
Valakit nagyon zavart, hogy a szombathelyieket nem dühíti Brüsszel
demoktatorovm: *z *h*n Gy*l* t*r* *nf*rm*c**s f*rf* h*szt*r*k*r* m*t m*nd*sz? M...
A Volánbusz bíróságra megy, mert elveszítették a szombathelyi helyijárat működtetésére kiírt pályázatot