NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Programajánló

Programajánló hétvégére: gólyabál, rajzfilmünnep, koncert és vasárnapi aerobik

A kiszámíthatatlan őszi időjárás miatt beltéri eseményekből kerestünk egy csokorra valót.

A hétvégén jelenleg úgy néz ki, hogy 13-14°C körül alakul az időjárás. Viszont ahogy a héten is tapasztaltuk, bármikor zuhoghat az eső, vagy fújhat a szél, ezért jobb fedett helyre menni. Például megnézhetünk gyermekeinkkel egy régi rajzfilmet a VII. Országos Rajzfilmünnepen. Az egyetemistákat gólyabálra várja a Tóvendéglő, míg a zeneőrültek az Esti Kornél és a Hiperkarma dalait énekelhetik torkuk szakadtából. Ha pedig mozgásra vágynánk, akkor Répcelakon levezethetjük a hét során felgyülemlett feszültséget.

Gólyabál

Az idei évben is megrendezik az ELTE SEK gólyabálját. A tavalyi évhez hasonlóan idén is a Tóvendéglőben tartják a bált. A bulizás mellett a rendezvény helyszíne ízletes fogásokkal készül az egyetemistáknak. A hangulatról a Happy Gang, Peat Jr. és a Players zenekar gondoskodik. november 15.

fotó: Kovács Dávid

VII. Országos Rajzfilmünnep

Idén már hetik alkalommal rendezik meg az Országos Rajzfilmünnepet. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt kikapcsolódást nyújtanak a régi idők meséi. A közönség megnézheti a Szaffit, a Vízipók-csodapókot, a Macskafogót, az érdeklődők a Ruben Brandt, a gyűjtőt a Lengemesék 2-t. Az idei esemény a 85 éve született Nepp József, a Mézga család alkotója előtt tiszteleg. november 15-17.

fotó: Az esemény facebook oldala

Esti Kornél és Hiperkarma koncert

Nem telhet el úgy hétvége, hogy ne ajánlanánk minimum egy koncertet a zenerajongóknak. Ezúttal az Esti Kornél és a Hiperkarma látogat el Szombathelyre. Az eseményen fellép Babarci Bulcsú és a Madrapur dalai is felcsendülnek. november 16.

fotó: szombathelypont.hu

Mozdulj velünk, Répcelak!

Az aktív kikapcsolódás jegyében telik a vasárnap délután, a Répce Sportcsarnokban. Az egy órakor kezdődő sportesemény egy előadással kezdődik, majd különféle egészséges ételek kóstolójával folytatódik. Ezt egy erősítő edzés és gyerektorna követi. A zenéről RuBoyDee gondoskodik. november 17.

fotó: VB

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

repce: Dr. *pk*v*ch Gy*rgy d*r*sk** k*t*d*s* m*r t*bb *vt*z*d*s. * str*...
Ipkovich György az MSZP jelöltjeként, a DK támogatásával indul az ellenzéki előválasztáson
hozzászóló1: B*lcs d*nt*s. *h*l k*v*sb* *sm*r*k, *tt k*s*bb *z *l*t*s*t*tts*g...
Ipkovich György az MSZP jelöltjeként, a DK támogatásával indul az ellenzéki előválasztáson
gaful: 5 j*ll*mz*j* v*n L. *l*z*nd* sz*r*nt *z *dd*g* *F* m*gf*gy*l*s*...
Az FBI is megerősítette: UFO-t észleltek Új-Mexikó felett
Katka: * k*n** dr*g*bb! L*h*t h*gy *kc**b*n *lcs*bb l*sz? *gy*t f*z*t ...
Beoltották Áder Jánost, kínai vakcinát kapott
busman: * “n*m *rt*m” r*v*d*n: 2016-b*n *s v*lt k*v*d, h*szt*r** n*m. ...
Emelt szintű készültséget rendelt el Orbán Viktor