NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Megmutatták a szombathelyi Bánhegyi-lányok az RTL-en, hogy hogyan ugróköteleznek a bajnokok

Ezúttal a Reggeli nézőit vette le lábáról a világbajnok testvérpár.

Az Instagramon dicsekedett el Adrienn és Kata is azzal, hogy szerdán az RTL Klub reggeli műsorának vendégei voltak. A Bánhegyi-lányokat a kötélugrás magyar nagyköveteként is emlegetik világszerte, ami nem meglepő, hiszen a Cirque du Soleil társulatának tagjaként bejárták a világot és több bajnokságon is bizonyítottak már.

A világbajnok testvérpár egy közös produkcióval kezdte szereplését, amit szinte tátott szájjal nézett a két műsorvezető, Szabó Zsófi és Papp Gergő, illetve a két másik vendég, Sánta Laci és Juliska is. Majd a rövid bemutató után azonnal mikrofonvégre kapták őket és kezdődött is a faggatózás. A lányok állták a kérdések hadát, elmondták, hogy egyre könnyebben állítanak össze koreográfiákat, hiszen már 25 éve csinálják.

„A legtöbb kutatás azt mutatja, hogy háromszor annyi kalóriát éget, mint mondjuk a nagy mennyiségű futás” – mondta Adrienn, amikor szóba került, hogy az ugrókötelezés jobban fogyaszt, mint a futás. Aztán ugrókötelet ragadott a Sánta házaspár is és megmutatták, ők hogyan ugrálnak. A lányok megnyugtatták Lacit, hogy ő bizony már nem kezdő, majd feleségének is tartottak egy gyorstalpalót.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kezdem: +1 :D...
A levendulát veszélyes növénynek minősítheti az EU
polgartars: N*m *rt*m, m*r* c*lz*l * l*p*ss*l, Ny*g*tt*l, B*lk*nn*l, b*z*m b...
Szombathely legrosszabb utcái: a Dozmat utca, a politikai kátyúk metszéspontja
ta-tom: T*lj*s*n *gy*rt*lm*, h*gy * k*tsz*r *t*lt*tt*k k*r*b*n *s n*v*ks...
A 60 év fölötti, be nem oltott embereket személy szerint fogják megkeresni az orvosaik
Nagyadri: M*st m*r t*d*m, h*l r*mb*l * k*sz*b*d*lt *gyp*szt*t* f*h*rj*! T...
A levendulát veszélyes növénynek minősítheti az EU
StarMan: J*j, *tt * v*l*gv*g*! M*s n*ll*k m*s*k*nyv*t "*rn*k", t*...
Hajdú Péter és párja elkapta a delta-variánst