NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Programajánló

Készülj Szombathely! Ismét jön az X-Faktor casting csapata

2019-ben ismét a tehetségeké a lehetőség az X-Faktor-ban az RTL Klub képernyőjén. Az elmúlt évek legnépszerűbb hazai énekes tehetségkutatójára már javában keresik a versenyzőket. A műsor szerkesztői május 10-én, péntek este Szombathelyen várják a vállalkozó szellemű énekeseket.

Az X-Faktor az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, amely ismét teret ad a tehetségeknek. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara, Ricco és Claudia valamint az USNK után 2019-ben lehet, hogy az az énekes, duó vagy zenekar léphet a győztesek klubjába, aki kipróbálja magát a szombathelyi meghallgatáson!

Május 10-én, pénteken 17 órától ugyanis a szombathelyi Campus Egyetemi Clubban tartanak meghallgatást a műsor szerkesztői. A jelentkezőknek érdemes több számmal is készülni a castingra, és a hozzájuk tartozó zenei alapot magukkal vinni pendrive-on vagy CD-n a helyszínre.

Még több információt a meghallgatásról az X-Faktor hivatalos Facebook-oldalán , a szombathelyi casting eseményénél , valamint a +36-30-195-9595 telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

Idén minden eddiginél egyszerűbben lehet jelentkezni az X-Faktorba. A jelentkezőknek csupán fel kell venniük, ahogy énekelnek, mondaniuk kell magukról pár mondatot és elküldeni Viberen vagy WhatsAppon a +36-30-195-9595-ös telefonszámra. De természetesen a megszokott módon is várják a műsorba a jelentkezőket a hivatalos oldalon , illetve Instagramon keresztül vagy akár SMS-ben.

Idén egyébként már jártak megyénkben az X-Faktorosok, márciusban Szombathelyen, áprilisban pedig Sárváron, és mi is ott voltunk:

Szombathelyen toboroztak tehetségeket az X-Faktorosok

Mi is ott voltunk hétvégén a Campus Egyetemi Clubban a meghallgatáson. Újra elkezdte járni az országot kis kamerájával az X-Faktor casting csapata. Szombat esti állomásuk Szombathely volt, ahol akadt jópár vállalkozó szellemű énekes, akik szerencsét próbáltak a Campus színpadán.

Sárváron is fürkészték az énekesjelölteket az X-Faktorosok

A kisebb városokba is eljutnak az országos tehetségkutatók. Már javában járja az országot kamerájával az X-Faktor casting csapata. Múlt hónapban Szombathelyre látogattak, most hétvégén pedig Sárváron, a vár AZK pinceklubjában várták a vállalkozó szellemű énekeseket. Barátok, családtagok is elkísérték a fellépőket a város rejtett kis zugába, amiről tényleg csak az tudhatott, aki konkrétan kereste.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Katka: N* l*gy*nk m*r *nny*r* r*ssz*nd*l*t**k! *n *nk*bb * k*lt*r*t t*...
10 éve lett a Hemóból Weöres Sándor Színház
realista: M*rt *zt h*tt*m,h*gy v*gr* m*gv*l*s*l * t. *rsz*ggy*l*s* k*pv*s*...
Szombathely 150 millió forintot kap az EU-tól környezetvédelmi célokra
Katka: *gy j*n *d* k*dv*s N*gy*dr*, h*gy *zz*l k*zd*d * m*nd*nd*d; T*d*...
Szombathely 150 millió forintot kap az EU-tól környezetvédelmi célokra
nagyokos_kicsikinai: B*t*rf*l**n*k t*n*k. ...
Pánikra semmi ok! Eltüntették a csúnya fehér ajtót az Éva-malom oldaláról
kobuki: F*ll g*gy* *z *g*sz. M**ml*k, *rr* r*kn*k r* *gy f*h*r n*m f* *j...
Pánikra semmi ok! Eltüntették a csúnya fehér ajtót az Éva-malom oldaláról