NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Programajánló

Szombaton Balaton Sound? Gyertek!

Szombaton Armin van Buuren csapatja a nagyszínpadon. Balaton Sound, a fesztivál, ahol mindenki megmutatja magát.

Éppen, hogy bezárult a Volt fesztivál kapuja – még talán a felkavart por sem szállt le rendesen – szerdán kezdetét veszi a Balaton Sound. A nagy múltú fesztiválon idén is rengeteg világsztár fellépő szórakoztatja a Balaton parton bulizó közönséget. Vízpart, napfény - reméljük lesz belőle bőven –, zene, csinos lányok, jó pasik. Ezek a Balaton Sound alapjai. A szombati napra fókuszálva, a teljesség igénye nélkül, hoztunk egy kis ízelítőt.

A többek között Beyoncéval is együtt dolgozó, jamaicai Sean Paul lesz a nagyszínpad egyik fellépője szombaton. A 2002-ben ismertté vált rapper 20:00-kor lép színpadra, hogy beindítsa a szombat estét.

Ha kellően bemelegedtek a táncolóizmaink, akkor el sem kell mozduljunk a nagyszínpadtól. Bár a stílusa nagyon más, viszont legalább akkora sztár Armin Van Buuren is. Sean Paul után ő lép a keverők mögé, hogy csapasson egy olyat, amilyet Zamárdi még nem látott. Valami ilyesmire készüljön mindenki:

Aki nem az EDM stílus kedvelője és kicsit másfajta elektronikus zenére szeret tipródni, annak sem kell csüggedni. Nem más, mint Hernan Cattaneo, az argentin house DJ szettjére táncolhat. Ráadásul szombaton duplázik, hiszen a Boat Partyn 17:00 órától, a szárazföldön pedig 19:00 órától áll a keverők mögé.

Mint az elején is írtam, e pár fellépőt a szombati programból szemeztem ki. Mellettük nem csak szombaton, hanem a fesztivál mind az 5 napján rengeteg hazai és külföldi előadó áll színpadra, tálald meg a leginkább fogadra való napot és vesd bele magad a fesztivál adta örömökbe! Na meg ha már ott vagy, a Balatonba is!

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kovacs_ugynok: *gy* n*m g*nd*lj* s*nk*, h*gy *z*k sz*m*ly*s*n p*szt*lg*tn*k f*s...
Nyilasok vonulását osztotta meg a szovjetek helyett a fideszes képviselő
jeremias: * HVG k*mm*nt sz*kc**j*b*n m*gt*l*l*d *k*t *s *lvt*rs**k*t. 4-5...
Döntetlen a világbajnok franciák ellen az Eb-n
kovacs_ugynok: n*m k*n* *nny*t *nn* m*nt * g*d*ny......
Oltatlansági igazolványt hirdetett Gődény György
Ddd911: +1 t*p*k*s b*szm* m*gy*r f*c*b*z* sz*rk*l* (t*szt*l*t * k*v*t*ln...
Mbappé és Benzema rasszista magyar szurkolókra panaszkodik egy holland lap szerint - Frissítve
Paulus_Maior: D*cs*r*t*s(??) ! K*rt k*rd*s*m v*n cs*p*n: 1. B*zt*s, h*gy *...
Most már tényleg, igazán: júliusban érkezik a hivatalos kártya