NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Szőcén és Toronyban is kigyulladt egy melléképület

Két tűzesethez riasztották hétfőn a vasi tűzoltókat – számolt be a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Családi házhoz épített melléképületben keletkezett tűz Szőcén, a Kölcsey Ferenc utcában hétfőn délután. A körmendi és a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. Az egységek három vízsugárral láttak neki a lángok megfékezésének, közben két gázpalackot is kihoztak az égő épületből, amelyeket folyamatosan hűtöttek.

A tűzoltók megakadályozták, hogy a lángok átterjedjenek a családi házra. Az oltást követően az egységek megbontották a melléképület tetőszerkezetét, hogy hozzáférjenek a még izzó részekhez. A tűzesetnél lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Illusztráció
fotó: Tánczos Mihály

Családi ház melléképületében a kazánnál túlnyomás szabadult el Toronyban a Jókai Mór utcában hétfőn a késő esti órákban. A szombathelyi hivatásos tűzoltók a kazánból az égésterméket eltávolították, a kazánt leállították.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés