NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Nem unatkoztak a tűzoltók szilveszterkor: haláleset is volt

Vas megyében három helyszínre vonultak.
Pannonhalmán egy ember meghalt, egy súlyos állapotban került kórházba az új év első napján, a fürdőszobában lélegezték be a gyilkos gázt. A korlátozások miatt kevesebb tűz keletkezett az országban tűzijátéktól, de így is akadt dolga a tűzoltóknak.

Az év utolsó napján 125 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelemhez, 29 tűzesetnél és 58 műszaki mentésnél kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak. A szigorítások miatt sokkal kevesebb tüzet okoztak a tűzijátékok, összesen kilenc ilyen volt: vidéken családi házak teteje, Budapesten pedig társasházak erkélye égett.

Szegeden egy szeméttároló égett, amit tűzijátékok gyújtottak meg.

Mátészalkán egy felújítás alatt álló étteremben okozott tüzet egy tűzijáték . A tűzoltók rövid időn belül eloltották a lángokat, és két gázpalackot hoztak ki az étteremből.

Társasház erkélyén volt tűz egy tűzijáték miatt Budapesten a VIII. Kerületben. Szintén Budapesten a III. kerületben tűzijátékos dobozok izzottak egy iskola udvarán. A VI. kerületben egy társasház hatodik emeleti erkélyén égett egy beépített napellenző.

Tűzijáték okozta azt a tüzet is, amelyben egy ponyvaszerkezetű garázs égett Felsőzsolcán .

Tiszaalpáron egy családi ház teteje égett egy eltévedt pirotechnikai termék miatt.

Egy családi ház teteje égett Dunaharasztiban . A tűzijáték okozta tűz a szomszéd telken álló járműben, illetve a két ház közötti kerítésben is kárt tett. 

Gerdén nyolcvan négyzetméteren égett egy családi ház teteje. A tűzoltók megbontották a födémet és eloltották a tűzijáték miatt keletkezett lángokat.

Karácsonyfán meggyújtott csillagszóró miatt gyulladt ki egy társasházi lakás Budapesten a III. Kerületben.  A tűzoltók a lángokat megfékezték, de a lakás lakhatatlanná vált, az ott élő három ember elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott.

Már az év első napján ölt a szén-monoxid . Eszméletlen állapotban találtak ma reggel két embert otthonuk fürdőszobájában Pannonhalmán , az egyik sérült életét vesztette. A tűzoltók mérései kimutatták a gyilkos gázt.

Hárman rosszul lettek szén-monoxid miatt Csorváson . A tűzoltók a gázkazán mellett rendkívül magas szén-monoxid-koncentrációt mutattak ki.

Három helyszínre vonultak a Vas megyei tűzoltók szilveszterkor

Gázszivárgáshoz vonultak a szombathelyi hivatásos tűzoltók csütörtökön délelőtt Szombathelyen a egy Kötő utca ingatlanhoz - közölte lapunkkal Egyed László, tűzoltó alezredes tűzoltósági felügyelő.

A gázművekkel közösen végzett műszeres vizsgálat a konyha helyiségben elhelyezett gázfogyasztásmérő óránál valamint a gázüzemű konvektornál mutatta ki a szivárgást. A gázszolgáltató a fogyasztásmérőt leszerelte, az önkormányzat a hiba elhárításáig elektromos fűtőeszközöket biztosított a lakók részére. Személyi sérülés nem történt.

Személygépkocsi ütközött egy lakóház kerítésének és az épületnek Kőszegen, a Várkörön, csütörtökön este . A műszaki mentést a kőszegi önkormányzati tűzoltók végezték, a jármű vezetőjét a mentők kórházba szállították. (Részletek itt
01.01. 06:54

Sérüléses szilveszteri baleset Kőszegen

/ sokkoló 2 hsz. /
Házfalnak ütközött egy Ford. Előtte valószínűleg több autót is megrongált.
.)
A kőszegi baleset
fotó: TM/Nyugat.hu
Személygépkocsi hajtott az árokba az újév első napjának hajnalán, Sárváron, a Vadkert körúton . A sárvári hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették. A közúti közlekedési balesetben egy ember sérült, akit a mentők kórházba szállítottak. (Részletek itt
01.01. 09:07

Könnyű sérüléssel járó szilveszteri autós üldözés Sárváron

/ hírek 2 hsz. /
Nem állt meg a rendőröknek a fiatalember, inkább az árokba csapódott, majd futva menekült.
.)

Keresés

Hozzászólások

kezdem: N*m s*rt*sk*pp, d* *z n*tt* *lm*b*t*gs*g! P*rsz* n*m *z, *m*ly*...
A vád: 250 rendbeli állatkínzás
polgartars: J* *g*n, *s*tl*g * n*m*t f*c* m*gf*l*l*j*t *s b*m*t*th*tn*d, h*g...
"Szombathelyi" gól a németek ellen
polgartars: B*v*ll*m *sz*nt*n, n*m *sm*rt*m * f*c* f*n*nsz*r*z*st *-z-*g. *...
"Szombathelyi" gól a németek ellen
joska01: K*zv*t*t*s* j*g*k,r*kl*mb*v*t*l*k,sz*r*ncs*j*t*k j*t*l*k stb…..n...
"Szombathelyi" gól a németek ellen
Kubota: F*lc*t h*gyj*k. M*jd 2 h*t*g v*lt l*z*rv* m*ll*tt* *z *tc* *gy, ...
Kié lesz a szombathelyi buszközlekedés?