NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Covid 19

Szijjártó Péter is választott vakcinát

Pénteken oltják a külgazdasági és külügyminisztert.

Bár februárban még azt mondta, neki teljesen mindegy, hogy milyen vakcina jut neki, most már választott Szijjártó Péter. Elmondta ugyanis, hogy nem ódzkodik az orosz vakcinától, sőt, leginkább a Szputnyik V-t szeretné. De egyébként még mindig azt mondja, minden olyan oltóanyagot elfogad, amit magyar szakértők engedélyeztek – írja az ATV az LTV-nek adott interjú nyomán.

fotó: MTI/Máthé Zoltán

Szijjártó hangsúlyozta, hogy a vakcinákat nem szabad ideológiai prizmán keresztül szemlélni. A magyar szakértők egyébként voltak Oroszországban és Kínában is a vakcinák kapcsán, megkapták a szükséges dokumentumokat, „mintavételes ellenőrzéseket is végeztek, és ez alapján úgy döntöttek, hogy ezek az oltások biztonságosak és hatékonyak”.

A külgazdasági és külügyminiszter azt is elmondta, hogy pénteken kapja meg az oltást, ugyanis most tart ott az oltási terv, hogy a kormányzati tisztségviselők és kormánytagok is megkaphapják a vakcinát. Szijjártó egyébként már átesett a koronavírus-fertőzésen, tavaly novemberben lett pozitív a tesztje Thaiföldön.

Hozzászólások (8)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Nagyadri: M*st m*r t*d*m, h*l r*mb*l * k*sz*b*d*lt *gyp*szt*t* f*h*rj*! T...
A levendulát veszélyes növénynek minősítheti az EU
StarMan: J*j, *tt * v*l*gv*g*! M*s n*ll*k m*s*k*nyv*t "*rn*k", t*...
Hajdú Péter és párja elkapta a delta-variánst
StarMan: H* n*m tr*f*, n* *rj*n*k v*cc*k*t. L*gy *s*csk*, 1 h*t*n *t t*rt...
Nem tréfa: 110 km/órás széllökések és jégeső jön
StarMan: H*ly*kn*k: k*r*s*b*n m*gt*l*ln* *z *rv*s* sz*kl*p*k*t. J*v*sl*m ...
Nagyon csúnya hírek érkeztek a delta variánsról
StarMan: J*gs*mv*n*k. * k*r*kp*r*s t*k*r*dj*n m*nd*nh*nn*n....
Olvasóink többsége szerint a szombathelyi Fő téren hosszában is kellene kerékpárút