NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Szexnek indult, kórház lett a folytatás, börtön lehet belőle

Sose igyatok ananászlébe kevert pálinkát!

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség kifosztás bűntette, jármű önkényes elvételének bűntette és lopás vétsége miatt emelt vádat az ellen a negyven éves, büntetett előéletű nő ellen, aki szexuális szolgáltatásait felajánlva csalogatta magához a sértett férfit, akit a randevú után a mentő szállított a kórházba.

A vád szerint a vádlott szerény jövedelmét az interneten hirdetett erotikus szolgáltatásaival egészítette ki. A hirdetés alapján 2017. július közepén kereste meg őt a sértett, aki gépkocsijával ment a nő házához.

A vádlott ananászlébe kevert pálinkával itatta a férfit, aki az alkohol, és egyéb egészségügyi ok miatt eszméletét vesztette.

Míg a nő hívására a mentő megérkezett, a vádlott azalatt elvette a védekezésre képtelen férfi 10.000 forintját valamint a lakás- és gépkocsijának kulcsát.

Míg a férfi négy napig a kórházban volt, a nő a lakáskulccsal bement a házába és további 47.000 forintot lopott el, valamint a sértett nála maradt autóját is többször használta engedély nélkül.

Az előzetes letartóztatásban lévő nővel szemben – akinek két másik büntetőügye is folyik jelenleg – az ügyészség börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására, valamint a korábban vele szemben felfüggesztett 1 év és 10 hónap tartamú szabadságvesztés végrehajtásának elrendelésére is indítványt tett.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

elbandi: h* m*st f*d*sz*s l*nn*k, m*nd*nh*l * l*gsz*r*bb j*l*lt*k*t b*sz*...
Kik azok a jelöltek, akik közül választani lehet Vas megyében az ellenzéki előválasztáson?
zuckerpopo: * r*k*s sz*r t* v*gy, p*k*lj *s h*zz k*l*tr* - *nny*...
Szélesítik a Gyöngyös patak melletti bicikliutat a vasoszlopok mellett
Paulus_Maior: *z*k * sz*l*k t*dv*, t*d*tl*n*l * k*ny*lm*s*bb *t*t v*l*szt*tt*k...
Megszavazták a szülők, hogy a szentgotthárdi iskolákat vegye át az egyház
dredd biró: S*kb* k*r*lt *z *z *r*m *z *mb*r*k *d*j*b*l. *bb*l * p*nzb*l h*s...
A szombathelyi városházán köszöntötték Falco kupagyőztes csapatát
lojalista: N*s b*r*t*k*lh*t*,h*gy * K*rm*nd* K*lcs*y F*r*nc *lt*l*n*s *sk*l...
Megszavazták a szülők, hogy a szentgotthárdi iskolákat vegye át az egyház