NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Programajánló

Szerda esti akusztik: jön az Apey & The Pea frontembere

Május 22-én, szerdán este 8-kor Áron András lép fel az AGORA – Művelődési és Sportházban.

Áron ‘Apey’ Andris neve valószínűleg kevesek számára cseng ismeretlenül (Apey & The Pea, ex-NeckSprain, GMW, Trillion), első önálló albuma, a 2010-ben megjelent Feathers, Black Flowers, amely a gyermekkorát tükrözi. Az album megjelenése óta a „líraibb én” kicsit háttérbe szorult, legalábbis valamelyest elvonult a nyilvánosság elől.

Apey 2016 májusában mutatta be új lemezét, a Foxest. Az albumon tizenegy dal kapott helyet, melyeket Andris személyes érzései, problémái ihlettek, és egytől egyig őszinték és igazak. A lemez megjelenése után belföldi turnéra indult az Anna and The Barbies-zal majd 2017-ben fellépett a MENT showcase fesztiválon.

2017-ben megjelent harmadik nagylemeze, a Stranger, amely a legsikeresebb albuma lett. 2018-ban a Margaret Islanddel turnézott és nyáron fellépett Magyarország legnagyobb fesztiváljain is. 2018 szeptemberében meghívást kapott a Lollapalooza fesztiválra Berlinbe, 2019-ben pedig fellépett Groningenben, az Eurosonicshowcase fesztiválon.

fotó: AGORA

Szombathelyi koncertjére 1300 forint lesz a belépő, Szent Márton kedvezménnyel csak 1100 forint. A Szent Márton-kártya kedvezmény csak az ELŐVÉTELBEN, személyesen a jegyirodában megvásárolt jegyek esetén érvényesíthető.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

iszek: K*ny*c f*lm* b*csk*r*s*k!...
Februártól nem éri meg horrorkaravánnal szállítani
vadvirag: *dv*zl*m! * j*v*b*n *z *ld*l*nk*n *s m*nn* f*gn*k m*jd *z *l*...
Nyugat Podcast vasárnap is! Vendégünk Csillag Tamás politikai tanácsadó Londonból
iszek: * j*g*ll*m*s*g m*gk*v*t*l*s* s*mm*f*l* *ssz*f*gg*sb*n n*ncs * v*...
Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése
west: *z *ls* h*ll*m s*r*n k**rt p*ly*z*t*n 17,7 m*ll**rd*s t*m*g*t*st...
Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése
miki1950 : N*m s*g*t *z *n** *l*g*t m*? M*rt n*kt*k *z *st*n p*nz* s* *l*g!...
Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése