NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Szél Bernadett ombudsmanhoz fordul a csepregi aszfalton térdelős ovisok ügyében

Az LMP miniszterelnök-jelöltjének elege lett a gyerekek eszközként kezeléséből.

Tegnap számoltunk be arról a csepregi utca avatásról

2017.12.13. 18:21

A hideg aszfalton kellett térdelnie az óvodásoknak Csepregen

/ közélet 19 hsz. /
A polgármester egy utcát adott át, szerinte a gyerekek örömmel mentek műsort adni.
, amit vasárnap tartottak és, amin óvodások is részt vettek, nem is akárhogy. A Luca napi népszokásokat mutatták be a szalagvágás előtt, ennek keretében pedig a hideg aszfalton szalmán térdeltek a gyerekek.

Ahogy azt tegnap is írtuk, a felavatott utcában óvoda nincsen, így semmi sem indokolta azt, hogy a vasárnapi csípős hidegben az 5-6 éves gyerekek is kivonuljanak a politikusi avatóbeszédek mellé.

Cikkünket több országos média is átvette, többek között eljutott Szél Bernadetthez, az LMP miniszterelnök-jelöltjéhez is. Szél azt írja, ombudsmanhoz fog fordulni azért, hogy többet hasonló ne történhessen meg, és a magukat szabályozni nem tudó politikusok ne használhassák a gyerekeket kellékként.

Szél Bernadett

Az ombudsmanhoz fordulok, hogy rendeljen el vizsgálatot a kampány közeledtével láthatóan szaporodó "babykissing" miatt. Teljesen áldatlan állapotok alakultak ki, elég a kormányablakok előtt...

Az avatásról készült fotók egyébként a csepregi polgármester, Vlasich Krisztián Facebook-oldalára is felkerültek. A képek alatt pedig egyre csak gyűlnek a kommentek. Mutatunk is párat.

Vlasich Krisztián

Új Alkotmány Vasárnap délután dr.Kondora Bálinttal a Vas Megyei Közgyűlés alelnökével, az utcában élőkkel, az óvodások ünnepi műsorának kíséretében, ünnepélyesen is átadtuk a 666 méteren teljes...

Normális vagy te? hogy lehet ovisokkal ezt tenni csak h segged nyalják azért amit közpénzből, és nem a te jóságod vagy rablópártod miatt valósult meg, hanem az emberek adóforintjaiból és még ezeket a kis gyerekeket is ott térdelteted a hidegben? minden szararcú fidessesnek elmentek teljesen otthonról??

Ott mindenki seggnyaló bolond fideszes? Vagy egyszerűen csak hülyék???? A szülők még nem szedték darabokra az önkormányzatot? Hagyják, hogy kis seggnyaló, behódoló, gerinctelen senkiket neveljenek a gyerekeikből?

Szegényeknek fogalmuk sincs arról hogy ez most miért is történik velük..:((( hova süllyed még ez az ország??

Ki az az elmebeteg aki ilyet tesz a gyerekekkel?! Jézusom..

A polgármestert tegnap kérdeztünk meg az avatásról, akkor azt mondta, hogy a gyerekek örömmel mentek az avatásra és szereplésüknek a szülők is nagyon örültek.

Hozzászólások (16)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

shopron: *r*l*k, h*gy f*lf*d*zt*t*k V*c*t, *gy *g*z*n h*ng*l*t*s k*sv*r*s...
Múmiák és sütemények: Vác, az ismeretlen város a Duna partján
ta-tom: N*gy*n sz*m*t d*l*g *z *lt*tl*n*k *ld*z*s*, k*nysz*r*tg*t*s* *s ...
Kijött a rendelet, hogy kiknek lesz kötelező a koronavírus elleni védőoltás
amiede: Cs*k gr*t*l*ln* l*h*t. N*m j*bb *z m*nt * gy*l*lk*d*s *s * f*c*m...
Tudta, hogy Szombathelyen a panelházak között van egy mini arborétum?
iszek: F*c*zn* k*ll*tt v*ln*,zs*bh*k*zn*, sz*ty*l*t k*pk*dn*...t*l*n m...
A Hősök terén tüntetnek az egészségügyi dolgozók
okoska120: *lph* v*r*s *ll*n* *lt*st t*sz*k k*t*l*z*v*, *m*k*r * d*lt* *s g...
Kijött a rendelet, hogy kiknek lesz kötelező a koronavírus elleni védőoltás