NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Szavazás

Szavazzon! Legyen idén Savaria Karnevál vagy ne?

Több olvasónk már kifejtette véleményét kommentekben, de most kíváncsiak vagyunk a többiek állásfoglalására is.

Hétfőn írtuk meg,

2020.06.08. 16:20

Még mindig kétes a Savaria Karnevál sorsa

/ kultúra 16 hsz. /
Megy a folyamatos egyeztetés, de még nem döntött a városvezetés.
hogy még mindig kétes az idei Savaria Karnevál sorsa a koronavírus-járvány miatt. A szombathelyi városvezetés május végére, június elejére ígért tájékoztatást, így a minap megkérdeztük, hogy sikerült-e már meghozni a nagy döntést.

Válaszukban azt írták, hogy folyamatosan egyeztetnek a karnevál szervezőivel, a terveik szerint pedig hamarosan végre meg is születik a döntés az idei esemény sorsáról. Erről természetesen időben tájékoztatják a szombathelyieket és a sajtó képviselőit is.

Cikkünk alatt a kommentszekcióban pedig belendültek olvasóink és vitába szálltak, hogy vajon tényleg meg kellene-e rendezni a karnevált vagy inkább engedjük el idén. Van, aki szerint nincs mit gondolkodni, Debrecenben is elmarad a virágkarnevál és azt is majdnem biztosra merte állítani, hogy a fővárosban sem rendeznek semmiféle mulatságot augusztus 20-án. Más viszont biztosra veszi, hogy nagy buli lesz Budapesten az államalapítás ünnepén.

„Kell a francnak a felfordulás és a közlekedési blokád!” – adott hangot véleményének egy olvasónk. Más pedig inkább az eltolást javasolta, szerinte meg lehetne tartani a karnevált kivételesen egy szeptemberi vagy októberi hétvégén is. Vele ellentétben viszont volt olyan, aki szerint még a gondolatát is el kell vetni ennek a nagy tömeget érintő programnak, hiszen még tart a járvány és nem éri meg a kockázatot.

fotó: Mészáros D. Zsolt

„Nem szégyen az, ha egy város úgy dönt, hogy a polgárai érdekében nem lesz az idén Savaria karnevál. Tudom, kereskedelmi, pénz bevételi szempontból komoly érvágás ez minden szereplőnek, de a járvány nem múlt el. A vírus itt les ránk titokban és vár, hogy támadhasson. Jobb az óvatosság. Az emberi élet egy és visszafordíthatatlan. Többet ér a remény, hogy még egy picit itt lehetünk ebben a világban, mint a széfek pénz-gyűjteményei... Én amellett teszem le a voksom, ne legyen Savaria karnevál az idén!” – írta egy hozzászóló.

De biztosat még nem tudunk. Szóval addig mindenki legyen türelemmel és szavazzon most nálunk, péntek délig!

Szavazás: Legyen idén Savaria Karnevál vagy ne?

Hozzászólások (19)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

busman: M**t*n * k*z*t*k *d*tt*k, *gysz*r*bb *s *lcs*bb b*szj*r*t*k*t pr...
Most vagy soha? - Ismét mozgásban a Szombathely-Oberwart vasút ügye
busman: K*v*tk*z* sz*nt: *lt*k*z*s.... Tr*llk*dn* j*, m*g d*gr*d*ln* * k...
Megkérdeztük a szombathelyi képviselőket, hogy megkapták-e már a védőoltást
kovacsg: Sz*v*s*n h*ll*n*k * n*gy*pj* *l*t*r*l....
Dobrev Klára: Az első számú ambícióm az, hogy 2022-ben győzzük le a Fideszt
miki1950 : P*rsz* h*gy *z *r*sz*k n*m *sm*r*k *l. M*rt h* m*gt*nn*k (b*rm*l...
Találat ért több kőolajfinomítót Szíriában, halottak is vannak
miki1950 : H* *rt*lm*s*n *rt*l v*ln*, *kk*r *rt*n*m *s, h*gy m*t *k*rt*l k*...
Dobrev Klára: Az első számú ambícióm az, hogy 2022-ben győzzük le a Fideszt