NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Szarvasgázolás totálkárral - videón mondja el a sofőr, mit látott

Az árnyékból ráugrott a kocsira egy még sötétebb valami, amit a sofőr fékezés nélkül elütött, majd azon ügyeskedett, nehogy telibe kapjon egy fát.

Sakkversenyről tartott hazafelé, Hannersdorfba Martos Zsolt, amikor Vasvár előtt, a Pácsonyi elágazó közelében a napsütésből árnyékos, erdős területre ért. Az erdősáv végén álló keresztre nézett, majd annyit látott, hogy az út bal oldaláról, az árokból egy hatalmas árnyék egyenesen ráugrik a kocsija elejére. Abban a pillanatban óriási csattanást hallott, majd a légzsák belerobbant az arcába. A Peugeot egy pillanatra két kerékre billent, majd visszacsapódott. Mindezt körülbelül 90 kilométeres sebességgel.

Szarvasgázolás Vasvár és Győrvár között
fotó: Tánczos Mihály

Az autóban egyedül utazó férfi fékezett, miközben fogalma sem volt, mivel ütközött, de az agya már azon járt, nehogy becsapódjon az erdőbe. Sikerült egy ideig az úton tartania a kocsit, ami aztán egyre csökkenő sebességgel csúszott bele az árokba.

Sok múlt a sofőr lélekjelenlétén

Az hamar kiderült, hogy egy termetes szarvast ütött el a sofőr, aki sérülés nélkül megúszta a balesetet. A szarvas azonban az ütközés pillanatában kimúlt. A kiérkező vadásznak zsigerelnie sem kellett, csak összeszedni a zsigereket az útról, az árokból és az erdőszélből. A sofőr videónkban elmeséli, hogyan látta a balesetet.

A sofőr sérülés nélkül megúszta, autója totálkáros lett
fotó: Tánczos Mihály

Kapcsolódó

2009.09.27. 15:59

Balesetek éjszakája – vadak, frontális karambol, sorompótörés

/ sokkoló gal. 6 hsz. /
Szalagkorlátról visszapattanó, majd frontálisan ütköző autó, fejjel járműnek rontó szarvas, kamionstop alatt a hűtőkamionban bútorokat szállító ittas kamionos és szombathelyi sorompót letörő lengyel sofőr – ízelítő a szombat estéből.

Hozzászólások (31)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

ltk70: N* k*dv*s k*t*t*k, m*st m*nt*k *l * j* *d*s qrv* *ny*t*kb*. ...
Csak azt hiszi, hogy rosszul van az oltástól
hozzászóló1: *z NB1-*s n** cs*p*tn*k n*ncs*n*k s*k*r**, * k**r*g*d*tt l*g**s*...
Saját csarnokot akarnak a szombathelyi kézilabda-csapatnak
hozzászóló1: *m* * F*lc*t *ll*t*, n*m 20, h*n*m 1 *v *l*tt 373 m*ll**. T*l s*...
„Erről miért nem kérdezik sosem a városvezetést?”
ciprus69: V*s*rn*p r*gg*l m*x 9 *r* *l*tt 5 p*rcc*l l*h*t b*j*tn* *z *l*t*...
Miért csak reggel 9-kor nyit hétvégén a szombathelyi uszoda?
Ddd911: *l t*d*m k*pz*ln* h*ny *mb*r *k*r v*s*rn*p r*gg*l 6k*r *szk*ln*....
Miért csak reggel 9-kor nyit hétvégén a szombathelyi uszoda?