NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Szavazás

Szarka Kornélia Tamara lett az Év arca 2020-ban!

Földi Viktória és Weeber Zsófi lettek a dobogósok, Tamás Éva pedig a különdíjas.

Nagy sikert aratott tavalyi felhívásunk, így a Nyugat.hu és Markó Éva sminkmester 2020-ban is meghirdette az Év arca versenyt a szépség és különlegesség jegyében. Idén tizenegy hölgy jelentkezett az ország minden pontjáról és két hétig lehetett szavazni rájuk. De ezúttal beiktattunk egy kis változást is a verseny menetébe, ugyanis a három legtöbb szavazatot begyűjtött hölgy közül Markó Éva és Benkó Péter fotós választották ki a nyertest.

A végeredmény a következőképpen alakult:

Szavazás: Szavazz, hogy ki legyen az Év arca 2020-ban!

A 18 éves Szarka Kornélia Tamarára esett végül Éva és Péter választása, így ő nyerte el a profi sminket és a fotózást, melyről majd mi is beszámolunk és megmutatjuk a végeredményt is. A szombathelyi lány egyébként a Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnáziumba jár, jövőre fog érettségizni. Szabadidejében a TikTokra posztol videókat, de ezt már hobbinál jóval többnek tartja, ugyanis 65 ezren követik. Mindemellett nagyon szeret olvasni és állatokkal foglalkozni.

„Mindig is érdekelt a modellkedés, szoktak felkérni alkalmi munkákra, de sosem voltak nagy reményeim, hiszen csak 165 centiméter vagyok, ami sajnos kevés hozzá. De rengeteg buzdítást kaptam, hogy ezen a versenyen induljak, így gondoltam itt az ideje valami újat kipróbálni és kihozni magamból a legtöbbet” – árulta el nekünk még februárban.

fotó: Olvasó

A képzeletbeli dobogóra a 18 éves Földi Viktória állhat még fel, aki ismerős lehet olvasóinknak, hiszen őt szavazták meg tavaly a Miss Alpok Adria különdíjasának, így anno interjút is készítettünk vele.

2019.05.31. 19:00

Bár őt választották a legszebbnek a Nyugat olvasói, a frufrus lány nem modellként képzeli el a jövőjét

/ könnyű gal. 7 hsz. /
Földi Viktóriával beszélgettünk, aki a Nyugat.hu különdíjasa lett a 2019-es Miss Alpok Adria versenyzői közül.
A frufrus lány Szombathelyen született és él jelenleg is, a Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium tanulója, idén érettségizik.

fotó: Nagy Jácint

Harmadik döntősünk a 15 éves Weeber Zsófi lett, akit nővére nevezett be. Zsófi rajong a lovakért, nagyon szeret zenét hallgatni és imád autodidakta módon Michael Jackson koreográfiákat tanulni. Családjuk Gencsapátiban él, az 5 testvér közül ő a legkisebb lány, a kis királylány. Kétszer volt divatbemutatón „kicsit másként”, mint down-szindrómás fellépő.

fotó: Olvasó

Viki és Zsófi sem maradnak nyeremény nélkül, ugyanis Éva felajánlott nekik is egy-gy profi sminket, illetve egy-egy parfümcsomagot, amit hamarosan átvehetnek.

A 2020-as Év arcának egy különdíjasa is lett végül Éva és Péter döntése alapján, ő pedig nem más, mint a 33 éves Tamás Éva, aki a negyedik legtöbb szavazatot kapta. Éva Szombathelyen él, jelenleg GYES-en van 20 hónapos kisfiával, de előtte Ausztriában dolgozott egy vendéglátóhelyen. A modellkedéssel komolyabban soha sem foglalkozott, egy-két alkalommal csináltak róla profi fotókat.

Portfóliója pedig most újabb fotókkal fog bővülni, ugyanis Péter felajánlotta, hogy róla is készít egy fotósorozatot, Éva pedig kisminkeli majd előtte.

fotó: Olvasó

A sminkelésekre, fotózásokra és az ajándékátvételekre várhatóan az elkövetkező hetekben sort kerítünk, a végeredményeket pedig természetesen mi is bemutatjuk majd olvasóinknak a Nyugat.hu-n.

Hozzászólások (7)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

lolka: * l*gn*gy*bb g*szt*st*l*ns*gr*l m*g *s f*l*dk*zt*m. K*mp*ny. T...
Illés Károly szerint a kormány jogosan vette el a szombathelyi emberek pénzét
lolka: H* * "f*d*sz*s" k*ll*g*k*t "z*v*rj* *z *lsz*rt p*nz&...
Illés Károly szerint a kormány jogosan vette el a szombathelyi emberek pénzét
dragan: *zt *z *rd*n*r* p*r*szt v*rsl*t m**rt k*ll * v*r*s sz*v*b*n p*h*...
Nem robbant be igazán a szombathelyi szentivánéj első napja
Megér egy misét: *r*l*k, h*gy v*n *gy v*d*m r*nd*zv*ny v*gr* * v*r*sb*n, d* * Cs*...
Nem robbant be igazán a szombathelyi szentivánéj első napja
Nati: Cs*t*rt*k m*nk*n*p!...
Nem robbant be igazán a szombathelyi szentivánéj első napja