NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

A Jobbik erkölcsi papolása egy makettezésről szóló könyvön csúszhat el?!

A körmendi Fidesz ledobta az atombombát Szabó-ügyben.

Kedden robbantotta a vasi politikai életet Szabó Ferenc, Körmend KDNP-és alpolgármesterének lemondása. A politikus elsőként azzal magyarázta visszalépést a poszttól, hogy több időt szeretne fordítani tudományos ténykedésének, később azonban, ahogy elsőként mi írtuk meg , kiderült, hogy lemondásának hátterében egy zűrős szerelmi történet van, amit ráadásul egy 16 éves lánnyal folytat. Információink szerint a románc már három éve tart.

Szabó Ferenc
fotó: kormend.hu

Az ügyre most már lassan minden politikai párt, köztük a Jobbik is reagált. Ezeket pedig annak rendje és módja szerint meg is jelentettük (még ha egy kicsit el is kezdtük unni őket egy idő után).

A körmendi Fidesz pedig most, három nappal a történtek után rájött, hogy benne is megrezdült még valami, ezt pedig egy közlemény formájában el is juttatta szerkesztőségünkhöz, amit most, természetesen, változtatás nélkül közzé is teszünk. Vigyázat, makettezés is van benne!

Reakció Auer Miklós önkormányzati képviselő kijelentéseire

A héten Auer Miklós, a Jobbik önkormányzati képviselője több országos médiumnak is nyilatkozva azt állította, hogy a városban hónapok óta mindenki tudott arról, hogy Szabó Ferenc egy 16 éves lánnyal folytat viszonyt. Érdekes módon a Jobbikos képviselő arról elfelejtett nyilatkozni, hogy a 2017. január 18-án tartott Kaszinóesten ő személyesen Szabó Ferencet kérte fel arra, hogy ajánlja a közönség figyelmébe a makettozásról szóló legújabb könyvét. Mi az oka annak, hogy a képviselő habár tudott Szabó Ferenc viszonyáról mégis vele kívánta népszerűsítetni művét a nagyközönség előtt? Nem szégyelli magát a Képviselő Úr, amiért a polgármesterre próbálja meg rátolni a politikai felelősséget, miközben nyilatkozatai szerint ő és a pártja már jóval korábban tudomást szerzett az ügyről, mégis hallgattak hosszú hónapokon keresztül? Érdekes kérdések, amelyre várjuk a válaszokat!

Körmend, 2017. február 10.

Fidesz Körmendi Szervezet

A Vas megyei értéktárba a büki gyógyvíz, a kőszegi vár és a velemi Szent Vid kápolna mellé most egy újabb strigula kerülhet, ez pedig a körmendi fideszes furfang, az úgynevezett makettezős .

Egyébként meg tessék békénhagyni a makettezést (a Fidesz szerint: makettozást), a makettezés nem lehet aljas karaktergyilkosság áldozata!

fotó: Mészáros Zsolt

Hozzászólások (4)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

elbandi: m*g l*l* p*nz*s s*m l*nn* *l*g h*gy m*nd*nk*t m*nd*g t*szt*lg*ss...
Ezer alatt az új fertőzöttek száma
miki1950 : N*ncs m*s*, *rb*n t*v*bb h*ly*l. M*nt * L*b*r*l*s *nt*rn*c**n*l...
A magyar liberálisok egyötöde a liberalizmust elutasító Fideszre szavazna
elbandi: cs*m* t*n*lm*ny v*n, j*p*r*t *l *s l*h*t *lv*sn* * n*t*n, *h*l k...
Kötelezővé tenné a koronavírus elleni oltást egy javaslat
dredd bíró: B* *m ! M*g*nt n*tt * F*d*sz t*m*g*t*tts*g* 6 % -*t. * b*l*ld*...
A magyar liberálisok egyötöde a liberalizmust elutasító Fideszre szavazna
west: * f*d*sz*s l*b*r*l*s *z *ly*n m*nt * h*s*m*d* v*g*t*r**n*s. V*l*...
A magyar liberálisok egyötöde a liberalizmust elutasító Fideszre szavazna