NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Súlyosan sérült az az idős nő, akit a zebrán ütöttek el Szombathelyen

Az autó vezetője a karnevál miatt megváltozott forgalmi rendet próbálta értelmezni.

A szombathelyi Kiskar utcában haladt egy Ford a belváros irányába pénteken reggel.

-A Kossuth utcába szerettem volna lekanyarodni, de láttam, hogy az én irányomból lezárták, miközben szemből behajthattak az autók. Azt is láttam, hogy szabálytalanul mégis bekanyarodnak balra. Benéztem az utcába, parkolóhelyet keresve és úgy döntöttem, hogy nem leszek szabálytalan, elmegyek a körforgalomig és onnan jövök vissza - válaszolt sírva a 112 Press kérdésére a Ford vezetője. - Amikor visszanéztem az útra észrevettem az idős asszonyt a zebrán. Beletapostam a fékbe, de elütöttem. Nem tudom elmondani, mennyire sajnálom, a mentőktől is kérdeztem, mennyire sérült meg, azt mondták, hogy a karja valószínűleg eltörött.

fotó: Tánczos Mihály

A Fordot vezető nőt nagyon megviselte a baleset. Amíg beszélgettünk, addig is több autó kanyarodott be szabálytalanul balra a Kossuth utcába.

fotó: Tánczos Mihály

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a balesetet. A gyalogos asszony feltehetőleg a Gazda áruház felőli oldalról tartott a Kossuth utca irányába. Már több métert megtett a kijelölt gyalogátkelőhelyen.

fotó: Tánczos Mihály

A helyszínelés ideje alatt nagy torlódás alakult ki mindkét irányban. A kocsisor a Rohonci, illetve a Thököly útig duzzadt. Végül a rendőrség a belváros felé tartókat az Óperint utca felé elterelte.

fotó: Tánczos Mihály

A Ford vezetője elmondta, hogy amikor ijedten kiszállt az autójából, egy idős férfi kezdett kiabálni vele, hogy minek száguldozott? A férfi nem az elgázolt asszony hozzátartozója volt, hanem egy arra járó. A sofőr azt mondta, szerinte nem hajtott gyorsan, a baleset a figyelmetlensége miatt történt. Azt már mi tesszük hozzá, hogy egy baleseti helyszínen nem hiányzik a plusz feszültség a kívülállók részéről, így az ilyen kiabálásokat ha lehet, mindenki tartsa meg magának. (A félreértések elkerülése érdekében jelezzük, hogy a menetiránnyal szembe álló Toyota az igazságügyi szakértő gépjárműve, nem egy szabálytalanul parkoló sofőr hagyta ott.)

Hozzászólások (9)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

busman: M**t*n * k*z*t*k *d*tt*k, *gysz*r*bb *s *lcs*bb b*szj*r*t*k*t pr...
Most vagy soha? - Ismét mozgásban a Szombathely-Oberwart vasút ügye
busman: K*v*tk*z* sz*nt: *lt*k*z*s.... Tr*llk*dn* j*, m*g d*gr*d*ln* * k...
Megkérdeztük a szombathelyi képviselőket, hogy megkapták-e már a védőoltást
kovacsg: Sz*v*s*n h*ll*n*k * n*gy*pj* *l*t*r*l....
Dobrev Klára: Az első számú ambícióm az, hogy 2022-ben győzzük le a Fideszt
miki1950 : P*rsz* h*gy *z *r*sz*k n*m *sm*r*k *l. M*rt h* m*gt*nn*k (b*rm*l...
Találat ért több kőolajfinomítót Szíriában, halottak is vannak
miki1950 : H* *rt*lm*s*n *rt*l v*ln*, *kk*r *rt*n*m *s, h*gy m*t *k*rt*l k*...
Dobrev Klára: Az első számú ambícióm az, hogy 2022-ben győzzük le a Fideszt