NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Frontális karambol kutya miatt? - Két súlyos sérült Tanakajdnál

Összeütközött két személyautó vasárnap délelőtt Táplánszentkereszt és Tanakajd között. A két sofőr súlyosan megsérült, az autók totálkárosak lettek.

Frissítés (2011.05.16. 11:00)

A legfrissebb információk szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett a Fiatot vezető vétlen sofőr, így az elsődleges adatokkal ellentétben nem súlyos a sérülése. Ennek megfelelően nem büntetőeljárás, hanem szabálysértési eljárás indul a Renault vezetője ellen, aki a hivatalos álláspont szerint eddig ismeretlen okból tért át a szemközti sávba. Úgy tudjuk, a Renault egy másik jármű mögött haladt, így vezetője nem láthatta előre az úttesten álló kutyát.

Korábban írtuk:

Súlyos közlekedési baleset történt vasárnap délelőtt, 8.40 körül a 87-es főúton, Tanakajd közelében. A helyszínen szerzett információink alapján egy nagy testű, fekete kutyát próbált kikerülni egy Táplánszentkereszt felé tartó Renault Thalia sofőrje és eközben ütközött a szemből érkező, szabályosan közlekedő Fiattal. Az ebet több szemtanú is látta. A baleset idején zuhogott az eső, ami miatt valószínűsíthető, hogy a sofőr nagyon későn vette észre a sötét, vizes aszfalton a sötét bundájú kutyát.

Útra szaladó kutya okozhatta a balesetet
fotó: Tánczos Mihály / 112Press

A nagy erejű ütközésben mindkét sofőr súlyosan sérült. A kiszakadt padlólemezű Fiat sofőrje a helyszínen lévők elmondása alapján saját lábán szállt ki az autóból, míg a Thalia sofőrje beszorult a roncsba. Őt a szombathelyi tűzoltók szabadították ki, miután kifeszítették a deformált ajtót.

Frontális baleset Tanakajd közelében, a 87-es főúton
fotó: Tánczos Mihály / 112Press

Mindkét sofőr alkoholtesztje negatív lett, az ügyben büntetőeljárás indult. A 87-es úton a helyszínelés idején teljes útzár volt érvényben.

Hozzászólások (37)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

shopron: *r*l*k, h*gy f*lf*d*zt*t*k V*c*t, *gy *g*z*n h*ng*l*t*s k*sv*r*s...
Múmiák és sütemények: Vác, az ismeretlen város a Duna partján
ta-tom: N*gy*n sz*m*t d*l*g *z *lt*tl*n*k *ld*z*s*, k*nysz*r*tg*t*s* *s ...
Kijött a rendelet, hogy kiknek lesz kötelező a koronavírus elleni védőoltás
amiede: Cs*k gr*t*l*ln* l*h*t. N*m j*bb *z m*nt * gy*l*lk*d*s *s * f*c*m...
Tudta, hogy Szombathelyen a panelházak között van egy mini arborétum?
iszek: F*c*zn* k*ll*tt v*ln*,zs*bh*k*zn*, sz*ty*l*t k*pk*dn*...t*l*n m...
A Hősök terén tüntetnek az egészségügyi dolgozók
okoska120: *lph* v*r*s *ll*n* *lt*st t*sz*k k*t*l*z*v*, *m*k*r * d*lt* *s g...
Kijött a rendelet, hogy kiknek lesz kötelező a koronavírus elleni védőoltás