NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Előző kocsinak hajtott a Golf - Két súlyos sérült Gasztonynál

Megállt a STOP táblánál, de nem vette észre a jobbról érkező, előzésben lévő Suzukit egy Golf vezetője a 8-as főúton. A Suzuki árokba csapódott, két utasa súlyosan megsérült.

Körmend felől Szentgotthárd irányába tartott egy Suzuki a 8-as főúton. Gasztony magasságában a sofőr egy jármű előzésébe kezdett, amikor neki balról egy VW Golf kanyarodott a főútra. A mellékútról érkező autó a bal elejével ütközött a Suzukival, ami ettől irányíthatatlanul csapódott bele a bal oldali árokba. A Suzuki két utasa súlyosan megsérült.

Körmendi tűzoltók siettek a bajbajutottak segítségére
fotó: Tánczos Mihály

A VW Golfban utazóknak az ijedtségen kívül nem esett baja. A Golf anyósülésén ülő férfi a nyugat.hu-nak elmondta, egy kis döccenést érzett csak az ütközéskor, akkor még nem sejtették, hogy nagy a baj. A körmendi férfitől megtudtuk, hogy rokonlátogatóban voltak Gasztonyban és mivel ő ivott alkoholt, ezért már nem ült volán mögé. Felesége vezetett, aki megállt a STOP táblánál és elnézett jobbra, majd balra, majd jobbra kanyarodott a főútra. Ekkor azonban már ott volt az előzésben lévő Suzuki is. Az ütközés után a Golfban utazó férfi folyamatosan érdeklődött a sérültek állapota felől.

A Golfnak csak a bal eleje sérült, a Suzuki az árokba csapódott
fotó: Tánczos Mihály

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. Amellett, hogy a Golf vezetője figyelmetlenül kanyarodott ki a főútra a rendőrök kíváncsiak arra is, hogy a Suzuki vezetője mekkora sebességgel közlekedett.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

okoska120: * sz*v*g*t l*g*l*bb t*dt*....
Igazi ősmagyarként, Petőfi mentéjében énekli a Himnuszt Varga Viktor
fgzb: * f*nt* k*p*n *gy*rt*lm**n p*rtr*nd*zv*ny v*n. N*m t*d*m, k* *...
Hollik István Sárváron is bejelentette, hogy megállították Karácsony Gergelyt
fgzb: H*zd k* * f*j*d * h*v*r*d s*gg*b*l, h*th* k*t*szt*l * l*t*s*d......
Hollik István Sárváron is bejelentette, hogy megállították Karácsony Gergelyt
Ddd911: *rr*l l*h*tn* v*t*tk*zn* m*ly*k *ld*l *z *k* v*h*m*ns*bb*n *ll k...
Hollik István Sárváron is bejelentette, hogy megállították Karácsony Gergelyt
eheti: D* j*! V*l*k*n*k. Sz*r*ncs*r* m*r*dt * r*m*k h*lysz*n *s * c...
Emberek! Idén is lesz óriáskerék Szombathelyen