NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Sri Chinmoy maratoni futás Szombathelyen

Kilencedik alkalommal rajtoltak el a versenyzők Szombathelyen a Sri Chinmoy maratonon. Hatvanhat futó küzdött meg a hosszabb-rövidebb távokkal. Képgaléria a rajtról és a futásról.

Eső után futócipő

A pénteki felhőszakadást követően szombaton kora reggel kellemes, napos idő fogadta a futókat Szombathelyen, a Hotel Liget mellett. Innen indult a maraton. A versenyzők a Parkerdő felé vették az irányt, megküzdve az emelkedőkkel, az autósok pedig igyekeztek a legkevésbé zavarni a futókat, ami nem volt egyszerű mutatvány, hiszen egy idő után a fordítóknak és különböző távoknak köszönhetően már oda-vissza futottak a versenyzők a szűk úton.

Start!
fotó: Tánczos Mihály

„Szárnyald túl önmagad!”

- Hatvanhat futó állt starthoz az idén. Tizenhárman maratoni, harmincan félmaratoni és huszonhárman minimaratoni távon indultak. Az ország minden részéről érkeztek sportolók. Tavaly a 40 fokos kánikula miatt lefújtuk a maratont, de most szerencsére jó időnk van. – mondta Flór Piroska, szombathelyi szervező. Képgalériánkban megörökítettük a rajt pillanatait és az emlékmű alatt még egybefüggő mezőnyt is. Az egyik versenyző éppen ezen a napon ünnepelte az 50. születésnapját, fotónk igazolja, hogy nem ágyban, párnák között.
Az emlékmű alatt...
fotó: Tánczos Mihály

Érdekességek

Bathó Márta az egyetlen, aki az eddigi 9 verseny mindegyikén részt vett. Jövőre ő is jubilál a versennyel együtt. A 66 futóból 31 vasi indulók volt, ők főként minimaraton távot futottak, maratont csak ketten vállaltak a vasiak közül.

Kapcsolódó

2008.07.07. 16:26

Etióp versenyzők taroltak az Elvira Maratonon

/ sport gal. /
Alaposan elhúzott Erkolo Ashenafi, a huszonnégy éves etióp versenyző az Elvira Maratonon. A férfi 2:30:35 alatt teljesítette a távot. Galériánkban nyomon követhető a tizennyolcadik alkalommal megrendezett futóverseny, óvodásoktól a vérprofikig.

2008.07.13. 14:30

Fuss az életedért! – futócipő teszt Szombathelyen

/ könnyű gal. 3 kapcs. /
Szép számban gyűltek össze futók a Csónakázó tó partján, hogy tesztelhessék a legújabb futócipőket. Akár a csúcsmodellekben is róhatták a köröket a vállalkozó kedvűek.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

namsub: H*szt*r**k*lt*n*k t*t*l*l*m *zt * b*lf*szt *m*ly*k * k*v*d t*m*j...
Pfizer és Moderna: a vártnál több a szívizomgyulladás a fiatal férfiaknál
iszek: M*jd * p*kh*s* m*gm*ndj* * fr*nk*t. M*nd*n m*gy*r*k k*pcs*k- d*k...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
kezdem: ***....j*g*s *m*t *rsz.......
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
lolka: *tt n*m * t*rd*l*sr*l v*n sz*. "M*nd*nk*' *gy f*j*z* k*...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
Kari: N*m k*ll n*k*k * m*gy*r t*r*st* n*. :D ...
Ausztria feladja a leckét a nyaralni vágyóknak